Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Έκρηξη του Τρύφωνα Σαμαρά για το Λάκη Γαβαλά: « Δεν προϋπήρξε από εμάς, εμείς προϋπήρξαμε από αυτόν»

Τα έντονα σχόλια του κομμωτή στον σχεδιαστή μόδας

28 Νοεμβρίου 2022 10:07
Έκρηξη του Τρύφωνα Σαμαρά για το Λάκη Γαβαλά: « Δεν προϋπήρξε από εμάς, εμείς προϋπήρξαμε από αυτόν»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

O Tρύφωνας Σαμαράς έκανε δημόσιες δηλώσεις και αναφέρθηκε φυσικά με όχι και τόσο φυλικό τόνο, στον Λάκη Γαβαλά και σε κάποια προηγούμενα σχόλια που είχε κάνει ο σχεδιαστής.

Δείτε εδώ και το αντίστοιχο ξέσπασμα του Λάκη Γαβαλά σε συνέντευξή του

Ο γνωστός hair stylist έκανε την δημόσια δήλωσή του στην εκπομπή «Mega Kαλημέρα» και αρχικά, σχολίασε τις δηλώσεις του σχεδιαστή.

«Του κυρίου Γαβαλά του αρέσει να σχολιάζει, να είναι στην επικαιρότητα και να μιλάει για κάποια πρόσωπα. Ή θα πει για μένα ή θα πει για τη Βίκυ Καγιά. Με ονόμασε "Mr Μπούτια", τι να πεις άλλο για τον Λάκη Γαβαλά; "Mr Πόδια" να τον πω; Γιατί αυτός είναι χορευτής και μου μοιάζει πιο πολύ με τον "Mr Μπούτια" θα έλεγα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην καριέρα του και δήλωσε πως κατά τη γνώμη του δεν είναι σχεδιαστής, αλλά βιοτέχνης.

«Σέβομαι την καριέρα του, αυτό που έχει κάνει σαν βιοτέχνης δηλαδή, σαν επιχειρηματίας που έφερνε διάφορες μάρκες.

Γιατί ο Λάκης Γαβαλάς δεν ήταν σχεδιαστής. Δεν σημαίνει πως επειδή έχει ένα οποιοδήποτε ταλέντο, μπορεί να αμφισβητεί και να βρίζει κάποιους ανθρώπους που έχουν μια καριέρα στον χώρο αυτό.

Δεν προϋπήρξε από εμάς, εμείς προϋπήρξαμε από αυτόν. Μπορεί να είναι πιο μεγάλος, αλλά εγώ άρχισα πολύ πιο νωρίς την καριέρα μου στη μόδα», δήλωσε ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Tρύφωνας Σαμαράς - Λάκης Γαβαλάς σε δημόσια εμφάνισή τους

Ο hair stylist μίλησε επίσης, για το GNTM και τόνισε πως καμία κοπέλα από τον διαγωνισμό δεν έκανε καριέρα στον χώρο της μόδας.

Τέλος, αναφέρθηκε στη μητέρα του που έχει φύγει από τη ζωή. «Η μητέρα μου μου λείπει πολύ. Όσο περνούν τα χρόνια, μου λείπει ακόμα περισσότερο. Ένα μεσημέρι μας ανακοίνωσε ότι είχε κάνει κάποιες εξετάσεις και της αποκάλυψαν ότι έχει καρκίνο. Ήταν αυτό που λέμε μαχαιριά», εξήγησε κλείνοντας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share