Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Καλλονή η Λιάνα Κανέλλη πριν 40 χρόνια: Η σπάνια φωτογραφία που κανείς δε θυμάται

Αγνώριστη η πολιτικός στα νιάτα της

28 Νοεμβρίου 2022 08:58
Καλλονή η Λιάνα Κανέλλη πριν 40 χρόνια: Η σπάνια φωτογραφία που κανείς δε θυμάται
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Λιάνα Κανέλλη είναι μια από τις πιο δυναμικές γυναίκες στην Ελλάδα και, φυσικά, στον πολιτικό χώρο, με την ίδια να έχει δημιουργήσει τη δική της καριέρα μέσα, κυρίως, από τη δημοσιογραφία και την πολιτική. Φυσικά, όπως για κάθε μητέρα, μεγάλη αδυναμία της είναι ο γιος της.

Η ίδια, συγκινώντας εσχάτως με όσα είπε για το ότι υπέφερε από long covid, πρωτοεκλέχτηκε με το ΚΚΕ στη Α΄Αθήνας το 2000. Επανεκλέχτηκε το 2004, 2007 και 2009. Είναι μέλος των επιτροπών της Βουλής Θεσμών και Διαφάνειας, Εξωτερικών και Αμυνας καθώς και μέλος του Συμβουλίου της Ευρώπης και της Δυτικοευρωπαικής Ένωσης.

Εργάσθηκε τα τελευταία 35 χρόνια ως δημοσιογράφος σε εφημερίδες, περιοδικά, ραδιόφωνο και τηλεόραση. το 1997 ίδρυσε το περιοδικό NEMECIS. Αξίζει να σημειωθεί, δε, ότι ήταν η παρουσιάστρια, που πρώτη εκφώνησε δελτίο ειδήσεων στην ιδιωτική τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Έχει, επίσης, εκλεγεί μέλος διαφόρων Συνδικαλιστικών Δημοσιογραφικών οργάνων. Έχει βραβευθεί από πολλούς συλλόγους και οργανώσεις για την κοινωνική και αντιρατσιστική της δράση. Είναι μέλος της ΕΕΔΥΕ. Βιβλία της «ΣΤΟΧΑΣΜΟΙ», «ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΟΡΚΩΝ», «ΡΟΥΑΝΤΑ».

Η σπάνια φωτογραφία της Λιάνας Κανέλλη πριν 40 χρόνια που κανείς δε θυμάται

Γυρνώντας τον χρόνο πίσω κάπου στα τέλη της δεκαετίας του '70 η Λιάνα Κανέλλη, κοριτσάκι τότε, πόζαρε σε εξώφυλλο περιοδικού ως μια από τις καλύτερες εκφωνήτριες ειδήσεων της κρατικής τηλεόρασης.

Λιάνα Κανέλλη νέα

Η αλήθεια είναι πως από τότε η Λιάνα Κανέλλη είχε πολύ όμορφα χαρακτηριστικά ενώ στο πρόσωπο της μπορούσε κανείς να διακρίνει τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητα της!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share