Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Θα έφευγα έτσι κι αλλιώς...»: Κόλαφος ο Κρατερός Κατσούλης μετά το διαζύγιο από την Κατερίνα Καραβάτου

Αποκαλύψεις από τον ηθοποιό

28 Νοεμβρίου 2022 08:47
«Θα έφευγα έτσι κι αλλιώς...»: Κόλαφος ο Κρατερός Κατσούλης μετά το διαζύγιο από την Κατερίνα Καραβάτου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κρατερός Κατσούλης έχει μιλήσει αρκετές φορές, πια, μετά το διαζύγιο με την Κατερίνα Καραβάτου, με αποκαλύψεις για το παρασκήνιο του χωρισμού και αναφέροντας σημαντικές λεπτομέρειες.

Ο ηθοποιός, που μεταξύ άλλων απηύθυνε μια δημόσια έκκληση, είχε μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και τον δημοσιογράφο, Γιάννη Πουλόπουλο, απαντώντας στο τι οδήγησε στον χωρισμό.

Το χρονικό του χωρισμού

«Θα έφευγα έτσι κι αλλιώς από τους Κου Κου. Το είχα πει αυτό το πράγμα, ήθελα να φύγω. Είχα κουραστεί γιατί δεν μπορούσα να κάνω τίποτα άλλο. Όταν πια λοιπόν ήρθε η επιβεβαίωση ότι ξεκινάει η ταινία “Σμύρνη μου αγαπημένη”, ήταν για μένα πάρα πολύ σημαντικό να μπορώ να είμαι μέρος αυτής της ταινίας.

Τον τελευταίο καιρό, από τότε που ανακοινώσαμε την απόφασή μας, έχουν προκύψει διάφορα δημοσιεύματα που λένε για φοβερούς τσακωμούς, για φοβερές εντάσεις. Ότι έχει να κάνει με τα προσωπικά μας, είναι προσωπικά μας. Το πώς θα τα λύσουμε και τι θα κάνουμε, είναι δικό μας θέμα.

Οι άνθρωποι που μας ξέρουν χρόνια είχαν καταλάβει ότι κάτι έχει αλλάξει, ότι δεν ήμασταν όπως ήμασταν. Αλλά αυτό έχει να κάνει με την προσωπική μας ζωή και δεν υπήρχε λόγος να αφορά κανέναν άλλον. Η σχέση μας είναι μια χαρά. Είναι καθημερινή. Είναι όπως είχαμε πει και στα παιδιά μας, ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Και αυτό συνέβη. Δεν έχει σημασία αν θα περάσουμε τις γιορτές μαζί. Κοιτάμε πάντα να είμαστε δίπλα στα παιδιά», εξομολογήθηκε ο Κρατερός Κατσούλης.

«Κάγκελο» η Κατερίνα Καραβάτου: Ο ξέφρενος χορός του Κρατερού Κατσούλη με ψιλοτάκουνες γόβες! (Video)

Ο Κρατερός Κατσούλης δεν δίστασε να φορέσει ψηλοτάκουνες γόβες σε παλαιότερη εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού για να "την πει" στον Κώστα Τσουρό που τον αμφισβήτησε. Ενώ, σε μία εξομολόγηση προχώρησε η Κατερίνα Καραβάτου για τη σχέση μετά το διαζύγιο με τον Κατσούλη.

Ενώ, στο πλατό της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου», ο παρουσιαστής είχε αποδεχτεί την πρόκληση του Νίκου Μουτσινά και είχε παρουσιάσει ένα μικρό σόου, με τον ίδιο να χορεύει πάνω σε μαύρες γόβες και την Κατερίνα Καραβάτου να «πέφτει κάτω» από τα γέλια.

«Κοίτα πόδι φοβερό που κάνει», είπε χαρακτηριστικά, κάνοντας πλάκα στους ανθρώπους του πλατό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share