Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023

Δημόσιο «ξέσπασμα» της Καίτης Γαρμπή: «Ψέματα και συκοφαντίες, ζητήστε συγγνώμη»

Έξαλλη η παρουσιάστρια με τα δημοσιεύματα για επιβολή προστίμου λόγω φοροδιαφυγής

28 Νοεμβρίου 2022 07:28
Δημόσιο «ξέσπασμα» της Καίτης Γαρμπή: «Ψέματα και συκοφαντίες, ζητήστε συγγνώμη»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Καίτη Γαρμπή βρέθηκε χθες (28/11) στο επίκεντρο, λόγω των δημοσιευμάτων που έκαναν λόγο περί φορολογικής εκκρεμότητας και προστίμου ύψους 1.7 εκατομμυρίων ευρώ, με την ίδια να τοποθετείται με σκληρό τρόπο απέναντι σε αυτά μέσω Twitter.

Η τραγουδίστρια έδωσε δυναμική απάντηση προειδοποιώντας μάλιστα ότι αν δεν υπάρξει «δημόσια συγγνώμη από όσους έγραψαν ψέματα και συκοφαντίες» θα προχωρήσει σε αγωγές και εξώδικα.

«Δεν έχω καμία φορολογική εκκρεμότητα, η υπόθεση έχει κλείσει και ζητώ να αποδοθεί δικαιοσύνη με μια δημόσια συγνώμη από όσους έγραψαν ψέματα και συκοφαντίες για μένα σήμερα. Ήρεμα το λέω γιατί αν βράσει το κύμα της Γαρμπή θα αρχίσουμε αλισβερίσι με αγωγές και εξώδικα και θα είναι κρίμα», ανέφερε συγκεκριμένα η τραγουδίστρια στην ανάρτησή της.

«Το δίκαιο είναι με το μέρος μας»: Άστραψε και βρόντηξε η Καίτη Γαρμπή για την διαμάχη με το νυχτερινό κέντρο (video)

Η κάμερα του Super Κατερίνα βρέθηκε στα backstage του J2US, όπου συνάντησε την Καίτη Γαρμπή η οποία τελικά είναι ο τέταρτος κριτής του μουσικού show. Η δημοσιογράφος λοιπόν, δεν γινόταν να μην την ρωτήσει για την δικαστική διαμάχη που έχει εκείνη και ο σύζυγός της Διονύσης Σχοινάς, με το νυχτερινό κέντρο που ήταν να συνεργαστεί ο τραγουδιστής. Υπενθυμίζεται, ότι η ερμηνεύτρια έστειλε εξώδικο στο νυχτερινό κέντρο.

Να σημειωθεί πως όλα ξεκίνησαν, όταν ο Διονύσης Σχοινάς αποχώρησε από το σχήμα με τον Γιώργο Μαζωνάκη λίγο πριν την πρεμιέρα τους και ο επιχειρηματίας του κέντρου κινήθηκε νομικά - δείτε ποια ήταν η απάντηση του Μαζωνάκη.

Η αντίδραση της Γαρμπή στην διαμάχη με το νυχτερινό κέντρο

«Είναι όλα οκ. Τα έχουν αναλάβει αυτοί που πρέπει. Έχει ακολουθήσει τη νομική οδό το θέμα. Το δίκαιο είναι με το μέρος μας» αρκέστηκε να πει η Καίτη Γαρμπή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share