Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ποιος είδε την Καινούργιου και δεν την φοβήθηκε: «Μου έλεγαν ότι δεν θα κάνω καριέρα» (Video)

Ασύλληπτα "καρφιά"

27 Νοεμβρίου 2022 20:34
Ποιος είδε την Καινούργιου και δεν την φοβήθηκε: «Μου έλεγαν ότι δεν θα κάνω καριέρα» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου περνώντας σε αποκαλύψεις για το τηλεοπτικό της παρελθόν.

Αφορμή στάθηκαν τα σχόλια για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο με τον οποίο στο παρελθόν εκτός από συνεργάτες, υπήρξαν και δύο καλοί φίλοι, μέχρι την στιγμή που ο παρουσιαστής την μπλόκαρε στα social media, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου: Πήρε την καλύτερη ευχή από την Τατιάνα Στεφανίδου - Δε φαντάζεστε τι της είπε!

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην περίοδο της «πεντάδας του Mega», στον Όμορφο Κόσμο, όσο συνεργαζόταν με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

«Μου λέγανε τότε στο Mega, ότι δεν θα κάνω καριέρα, ένας από αυτούς είναι ο Πέτρος Μπούτος, ο οποίος είναι τώρα στην Barking Well. Εγώ τα λέω, δεν έχω θέμα. Ήμασταν τότε η πεντάδα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Μαρία Αραμπατζή, ο Νίκος Παπαδάκης, η Δούκισσα Νομικού και εγώ. Ξέρετε τι λέγανε; Όλοι θα κάνουν καριέρα εκτός από την Καινούργιου. Δεν άρεσα στον Μπούτο και μετά από χρόνια, όταν τελείωσε (το πρωινό) μου είπε δεν θα κάνεις τίποτα εσύ», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Και στη συνέχεια είπε όλο νόημα: «Εγώ λοιπόν που λες, είμαι πολύ ατάλαντη, το ταλέντο και την ευστροφία του Δημήτρη μπορεί να μην τα έχω, αλλά ίσως να δούλεψα πάρα πολύ και ίσως είχα και καλύτερη συμπεριφορά σε κάποιους συναδέλφους», ήταν τα λόγια της Κατερίνας Καινούργιου.

Πλάνταξε η Κατερίνα Καινούργιου - "Για μένα είναι το στήριγμά μου..." (video)

Ημέρα μεγάλης χαράς ήταν η Παρασκευή 25/11, καθώς η Κατερίνα Καινούργιου είχε τη γιορτή της και τόσο η ίδια μέσα από την εμφάνισή της, όσο και η παραγωγή του Super Κατερίνα στον ALPHA φρόντισαν να κάνουν την ημέρα της ξεχωριστή.

Ντυμένη στα κόκκινα η Κατερίνα έκανε τις πρώτες της δηλώσεις, ενώ στη συνέχεια δεχόταν συνεχώς εκπλήξεις, από αγαπημένα και πολύ ξεχωριστά πρόσωπα, που έχει επιλέξει να έχει στη ζωή της.

Τόσο το ηχογραφημένο μήνυμα του μπαμπά της, η απόφαση του αδερφού της να την καλέσει δημόσια στην εκπομπή, η μετέπειτα έκπληξη του Μαυρίκιου Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση και εν τέλει η έκπληξη του Νίκου Κοκλώνη με την πρόταση γάμου και την ανανέωση συμβολαίου, έκαναν την ημέρα της ξεχωριστή και σίγουρα πολύ συγκινητική τη γιορτή της.

Οι ευχές για τη γιορτή της Κατερίνας Καινούργιου και η συγκίνηση της παρουσιάστριας

«Συγγνώμη, συγκινήθηκα τόσο πολύ. Ο Νίκος για μένα είναι αδελφός μου, είναι ο καλύτερός μου φίλος, το στήριγμά μου. Και γενικότερα επειδή τα τελευταία χρόνια της ζωής μου, στα θέματα της προσωπικής μου ζωή και σε άλλα θέματα έχω λίγο ταλαιπωρηθεί, όσο ήταν ο Νίκος δίπλα μου, ακόμα και σε δύσκολες στιγμές που νοσηλεύτηκα, ήταν μόνο αυτός ο άνθρωπος δίπλα μου.

Από τότε που τον γνώρισα έχω έναν φύλακα άγγελο που ότι και να συμβεί είμαστε ο ένας δίπλα στον άλλον. Επειδή νιώθω πολύ μόνη στη ζωή μου, εννοώ ότι έχω την οικογένειά μου, αλλά δεν έχω ένα σύντροφο που ιδανικά θα ήθελα, μπορεί να μου συμβεί μελλοντικά, ο Νίκος είναι ο άνθρωπός μου και συγκινούμαι», είπε η Κατερίνα Καινούργιου μετά την έκπληξη του Νίκου Κοκλώνη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share