Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Τα ήθελε όλα δικά της» η Σοφία Αλιμπέρτη: Δείτε το καταφύγιό της μετά τον χωρισμό με τον Πάριο

Το χουχουλιάρικο σπίτι με την αρχοντική διακόσμηση

27 Νοεμβρίου 2022 19:34
«Τα ήθελε όλα δικά της» η Σοφία Αλιμπέρτη: Δείτε το καταφύγιό της μετά τον χωρισμό με τον Πάριο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σοφία Αλιμπέρτη έχει επιλέξει να βρίσκεται μακριά από την Αθήνα και τα φώτα της δημοσιότητας. Τα τελευταία χρόνια μένει μόνιμα στην Πάρο και απολαμβάνει τις βόλτες της στο νησί.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Νέο επαγγελματικό βήμα για τη Σοφία Αλιμπέρτη - Τι ετοιμάζει μαζί με το γιο της

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια περνάει πολύ από τον χρόνο της στο σπίτι της στην Πάρο, ενώ συχνά την επισκέπτονται και οι γιοί της, Μιχαήλ – Άγγελος και Νικόλας.

Το σπίτι της στην Πάρο με θέα το Αιγαίο πέλαγος, είναι πραγματικά υπέροχο, με την Αλιμπέρτη να μη μας το εμφανίζει συχνά, αλλά όταν το κάνει να δείχνει, ότι είναι αρκετά επιβλητικό και καθένας θα επιθυμούσε να το έχει στην κατοχή του, για μια ήρεμη ζωή.

Φωτογραφίες από το σπίτι της

Σοφία Αλιμπέρτη - Το σπίτι της στην Πάρο

Σοφία Αλιμπέρτη - Το σπίτι της στην Πάρο

Χώρισε τον Γιάννη Πάριο και έμπλεξε μαζί του: Ο κούκλος και νεότερος της άνδρας που ερωτεύτηκε η Σοφία Αλιμπέρτη

Η Σοφία Αλιμπέρτη θεωρείται μια από τις πιο επιτυχημένες ηθοποιούς της γενιάς της, ωστόσο, πλέον βρίσκεται εκτός της showbiz, αφού έχει επιλέξει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής, μακριά από την κίνηση της Αθήνας και το καυσαέριο. Τα τελευταία χρόνια είναι μόνιμος κάτοικος της Πάρου και μένει κοντά στο σπίτι του πρώην συζύγου της Γιάννη Πάριου.

Τι και αν πλέον ακολουθεί μια ήρεμη ζωή, πριν αρκετά χρόνια βρισκόταν στο επίκεντρο των συζητήσεων. Όμως όχι μόνο λόγω των επαγγελματικών της, αλλά και λόγω των προσωπικών της σχέσεων. Παράλληλα, δείτε εδώ την σύζυγο του Γιάννη Πάριου πριν την Σοφία Αλιμπέρτη με την οποία απέκτησε τον Χάρη και Θανάση Βαρθακούρη.

Μετά το διαζύγιο της από τον Γιάννη Πάριο, η Σοφία Αλιμπέρτη το 2010 διατηρούσε σχέση με τον Αλέξανδρο Παρθένη. Μπορεί πολλοί να μην το θυμάστε, αλλά το ζευγάρι είχε βιώσει έναν έντονο έρωτα.

Γιατί χώρισαν Αλιμπέρτη - Παρθένης

Οι πληροφορίες που είχαν κυκλοφορήσει τότε, ήθελαν τον Αλέξανδρο να επιθυμούσε επισημοποιήσουν τη σχέση τους, κάτι που η ηθοποιός δεν ήθελε. Η Σοφία Αλιμπέρτη είναι ένας άνθρωπος που δεν μπορεί καθόλου να ανεχτεί την καταπίεση. Τους τελευταίους μήνες λοιπόν σκεφτόταν πολύ σοβαρά να του πει να χωρίσουν.

Ο Αλέξανδρος, που το υποπτευόταν αυτό και δεν ήθελε με τίποτα να συμβεί, όπως τότε έγραφαν τα sites, βρήκε μάλλον σαν ύστατη σανίδα σωτηρίας την πρόταση γάμου. Μια πρόταση που η Σοφία φυσικά την αρνήθηκε. Μετά τον χωρισμό της από τον Γιάννη Πάριο δεν θέλει να ξαναπαντρευτεί για δικούς της λόγους.

Χώρισε τον Γιάννη Πάριο και έμπλεξε μαζί του: Ο κούκλος και νεότερος της άνδρας που ερωτεύτηκε η Σοφία Αλιμπέρτη

Μία εβδομάδα μετά την άρνησή της να ντυθεί νύφη στο πλευρό του Αλέξανδρου έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία το μαντάτο του χωρισμού τους. Στην αρχή ακούστηκε ότι μπορεί να ήταν διαφημιστικό κόλπο. Δεν ήταν όμως.

Το επιβεβαίωσε πολύ γρήγορα ο ίδιος ο Αλέξανδρος μιλώντας στον ALPHA στην εκπομπή «Κους κους το μεσημέρι». Είπε πως το συζήτησαν διεξοδικά και αποφάσισαν να χωρίσουν.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share