Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024

Πολύ πριν την Γκερέκου: Αυτή ήταν η γυναίκα που "πλάνεψε" τον Τόλη Βοσκόπουλο

Το σκάνδαλο που τον σημάδεψε

27 Νοεμβρίου 2022 19:14
Πολύ πριν την Γκερέκου: Αυτή ήταν η γυναίκα που
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Εφετείο Αθηνών κήρυξε άκυρη την 12773/11-2-1986 πράξη εκούσιας αναγνώρισης της Χαράς. Οι δικαστές δέχτηκαν ότι ο Τόλης Βοσκόπουλος παραπλανήθηκε όταν υπέγραφε την πράξη αναγνώρισης του παιδιού του. Ως αποτέλεσμα η Χαρά έχασε το δικαίωμα της διατροφής.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: «Στο γάμο με τον Τόλη Βοσκόπουλο είχαμε μόνο...» - Η σπάνια εξομολόγηση της Μαρινέλλας για τον τραγουδιστή

Το χρονικό της υπόθεσης

Τόλης Βοσκόπουλος - Τζούλια Παπαδημητρίου

Το 1984 ο Τόλης Βοσκόπουλος γνώρισε την Τζούλια Παπαδημητρίου με την οποία άρχισαν να ζουν μαζί το 1985. Στις 8 Φεβρουαρίου του 1986 γεννήθηκε η Χαρά εκτός γάμου και ο γνωστός τραγουδιστής έσπευσε να αναγνωρίζει την – μέχρι τότε – μοναχοκόρη του. Το 1990 Τζούλια και Τόλης παντρεύονται, ενώ έξι χρόνια μετά χωρίζουν.

Το 2005 η αδερφή του τραγουδιστή, Γαρυφαλιά (Γκάρυ) Βοσκοπούλου, του αποκάλυψε πως η Χαρά δεν είναι κόρη του και ο ίδιος ξεκίνησε άμεσα τον δικαστικό αγώνα. Ορίστηκαν τρία ραντεβού όπου η Χαρά θα έπρεπε να παρουσιαστεί σε ιατρείο για την απαραίτητη εξέταση DNA, ωστόσο δεν πήγε ποτέ.

Σύμφωνα με το newsit.gr η υπόθεση έληξε τελικά λίγους μήνες πριν από τον θάνατο του μεγάλου τραγουδιστή με την απόφαση του Άρειου Πάγου να επιβεβαιώνει πως η Χαρά δεν είναι βιολογικό παιδί του και επομένως δεν μπορεί να φέρει το επίθετο Βοσκοπούλου.

Γερό...χαστούκι για τον Τόλη Βοσκόπουλο: Αυτός ο άνθρωπος του είχε αποκαλύψει πως η Χαρά δεν είναι κόρη του - Η δήλωση της Τζούλιας Παπαδημητρίου

Η Τζούλια Παπαδημητρίου, με την οποία ο Τόλης Βοσκόπουλος υπήρξε παντρεμένος, είχε κάνει δηλώσεις πριν λίγο καιρό στην ιστοσελίδα Debater, μιλώντας για το θάνατο του τραγουδιστή.

«Τι να πω… Ένας θάνατος είναι μία πολύ άσχημη είδηση, εγώ το έχω περάσει άλλωστε με τον αδερφό μου που ήταν πάρα πολύ μικρός όταν έφυγε», είπε αρχικά η Τζούλια Παπαδημητρίου.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Τόλη Βοσκόπουλο αλλά και τη Χαρά, την οποία μέχρι και σήμερα η Τζούλια Παπαδημητρίου θεωρεί ως παιδί του ερμηνευτή.

Τόλης Βοσκόπουλος Τζούλια Παπαδημητρίου

«Ξέρω ότι μ’ αγάπησε πάρα πάρα πολύ ο Τόλης και τον αγάπησα και εγώ. Ξέρω πολύ καλά ότι με εκτιμούσε. Ξέρω πολύ καλά τι ήταν ο Τόλης, Ξέρω πως αγαπούσε και τη Χαρά που ήταν η κόρη του”, ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Το σκάνδαλο με την Τζούλια Παπαδημητρίου και την κόρη τους που τον σημάδεψε

Το 1984 ο Τόλης Βοσκόπουλος γνώρισε την Τζούλια Παπαδημητρίου με την οποία άρχισαν να ζουν μαζί το 1985. Στις 8 Φεβρουαρίου του 1986 γεννήθηκε η Χαρά εκτός γάμου και ο γνωστός τραγουδιστής έσπευσε να αναγνωρίζει την – μέχρι τότε – μοναχοκόρη του. Το 1990 Τζούλια και Τόλης παντρεύονται, ενώ έξι χρόνια μετά χωρίζουν.

Το 2005 η αδερφή του τραγουδιστή, Γαρυφαλιά Βοσκοπούλου, του αποκάλυψε πως η Χαρά δεν είναι κόρη του και ο ίδιος ξεκίνησε άμεσα τον δικαστικό αγώνα. Ορίστηκαν τρία ραντεβού όπου η Χαρά θα έπρεπε να παρουσιαστεί σε ιατρείο για την απαραίτητη εξέταση DNA, ωστόσο δεν πήγε ποτέ.

Η υπόθεση έληξε τελικά λίγους μήνες πριν από τον θάνατο του μεγάλου τραγουδιστή με την απόφαση του Άρειου Πάγου να επιβεβαιώνει πως η Χαρά δεν είναι βιολογικό παιδί του και επομένως δεν μπορεί να φέρει το επίθετο Βοσκοπούλου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share