Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

«Του άρεσαν οι άσχημοι, με τερατόμορφα χαρακτηριστικά»: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον Νίκο Σεργιανόπουλο

Πέρασαν κιόλας 14 χρόνια...

27 Νοεμβρίου 2022 17:00
«Του άρεσαν οι άσχημοι, με τερατόμορφα χαρακτηριστικά»: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον Νίκο Σεργιανόπουλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις που είχαν γίνει γνωστές για τον Νίκο Σεργιανόπουλο και τις ερωτικές του προτιμήσεις. Τι είχε αποκαλυφθεί στη δίκη για τη δολοφονία του;

Συγκεκριμένα, το ψυχογράφημα του πρόωρα χαμένου ηθοποιού, όπως προέκυψε από τις συγκλονιστικές καταθέσεις στη δίκη για τη δολοφονία του, μαρτυρά έναν απόλυτα δυστυχισμένο άνθρωπο, που τα μόνα που αναζητούσε μέσα από τα πάθη του ήταν η αγάπη και η επιβεβαίωση. Με την ευκαιρία δείτε πόσο αγνώριστος ήταν ο ηθοποιός στα νιάτα του.

Νίκος Σεργιανόπουλος
(ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ/EUROKINISSI)

Ο Σεργιανόπουλος δε δέχθηκε ποτέ ότι ήταν ομοφυλόφιλος. Ίσως γι’ αυτό επί εφτά χρόνια είχε μια σχέση με γυναίκα, “την οποία διατηρούσε για τα μάτια του κόσμου, αφού μέσα σε αυτήν ένιωθε άβολα”, όπως κατέθεσε ο αναπληρωτής καθηγητής Ψυχιατρικής Γιώργος Αλεβιζόπουλος.

“Ο Νίκος δεν υπήρξε ευτυχής, δεν του άρεσε η ζωή του. Μου έλεγε: Γιατί να με κάνει η φύση έτσι και να αναγκάζομαι να συγχρωτίζομαι με λούμπεν στοιχεία”, επιβεβαίωσε ο Κωνσταντίνος Σφυρικίδης.

“Μου είχε εκμυστηρευτεί ότι του άρεσαν οι άσχημοι, με τερατόμορφα χαρακτηριστικά άντρες, που δε γυρίζει κανείς να τους ρίξει ματιά. Ήταν παθητικός ομοφυλόφιλος και προσπάθησε να αλλάξει τη φύση του με την κοκαΐνη και να γίνει σύμβολο του σ@χ”.

Εκεί έβρισκε πάντα γαλήνη: Αυτό ήταν το σκάφος του Νίκου Σεργιανόπουλου - Πόσο κόστιζε (photos)

Το τελευταίο καταφύγιο του αξέχαστου ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου, το αγαπημένο του σκάφος, βγήκε στο σφυρί, όπως είχε αποκαλύψει πριν χρόνια ο ανιψιός του Γιώργος Παπαθεοδώρου στο περιοδικό «Θέμα People»: «Σκέφτηκα να το πουλήσω γιατί δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ. Ο θείος μου το αγαπούσε και πριν πεθάνει είχε αρχίσει να διαβάζει για να δώσει το καλοκαίρι εξετάσεις και να πάρει το δίπλωμα του καπετάνιου. Όμως, δεν πρόλαβε…».

Δείτε επίσης: Αγνώριστος ο Νίκος Σεργιανόπουλος στα νιάτα του: Δείτε τον με μουστάκι και πυκνό μελαχρινό μαλλί (photos)

Όπως δεν πρόλαβε, ούτε καν να αλλάξει όνομα στο σκάφος το οποίο μόλις είχε αγοράσει. «Το όνομά του ήταν «Πέτρος και Έλενα» όμως ο Νίκος πριν πεθάνει είχε ξεκινήσει τις σχετικές διαδικασίες για την αλλαγή του.

σκάφος Νίκου Σεργιανόπουλου

Θυμάμαι όταν το αγόρασε με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι σκέφτεται να του αλλάξει όνομα και να του δώσει το όνομα που θα αρέσει σε όλη την οικογένεια, «Ανδρομάχη»» αποκαλύπτει ο γαμπρός του Χρήστος Παπαθεοδώρου.

σκάφος Νίκου Σεργιανόπουλου στο καρνάγιο

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξανδρος Ρήγας ο οποίος υπήρξε ένας από τους καλύτερους φίλους του αξέχαστου ηθοποιού, είχε εκφράσει το ενδιαφέρον για την αγορά του συγκεκριμένου σκάφους, του οποίου η τιμή υπολογίζεται περίπου στα 260.000 ευρώ.

σκάφος Νίκου Σεργιανόπουλου σαλόνι

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share