Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023

«Βόμβα» για την Κάτια Δανδουλάκη: Τόσα λεφτά έπαιρνε όταν έπαιζε στη «Λάμψη»

Αποκάλυψη μετά από 17 χρόνια

27 Νοεμβρίου 2022 16:51
«Βόμβα» για την Κάτια Δανδουλάκη: Τόσα λεφτά έπαιρνε όταν έπαιζε στη «Λάμψη»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχουν περάσει 17 χρόνια από το τέλος της μακροβιότερης δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 «Λάμψη», αλλά και από τότε που ο Χρήστος Πολίτης πήρε την απόφαση να αποσυρθεί από την υποκριτική. Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε πόσα λεφτά έπαιρνε ο ίδιος, αλλά και άλλοι ηθοποιού του σίριαλ. Σημειώνεται πως και η Κάτια Δανδουλάκη είχε παίξει αρκετά χρόνια, υποδυόμενη τη Βίρνα Δράκου.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο παρελθόν στην Espresso, ο γνωστός ηθοποιός, που υποδύθηκε τον Γιάγκο Δράκο, αναφέρθηκε στον λόγο που τον οδήγησε να πάρει την απόφαση να σταματήσει την πολυετή καριέρα του, αλλά και στο χρηματικό ποσό που εισέπραττε για τον αξέχαστο ρόλο του στη «Λάμψη». Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε ο Κώστα Κόκλας για την Κάτια Δανδουλάκη.

«Όπως οι ποδοσφαιριστές κρεμάνε τα παπούτσια, έτσι και οι ηθοποιοί πρέπει να φεύγουν. Αποσύρεται κάποιος από τον χώρο, αν δεν κάνει για τον χώρο ή δεν του κάνει ο χώρος.

Δανδουλάκη Πολίτης Λάμψη

Για μένα οι συνθήκες του επαγγέλματος ήταν τέτοιες που δεν μου άρεσε πια. Οι προτάσεις που μου έγιναν έκτοτε ήταν αστείες. Δεν με ενδιέφερε να μπω σε μια θεατρική καθημερινότητα, να είμαι συνέχεια στη σκηνή, να με βλέπει ο κόσμος, να παίρνω χρήματα»

Το κασέ των ηθοποιών στη Λάμψη

Μιλώντας για τα χρήματα που έλαβε από τη σειρά του Νίκου Φώσκολου, ο Χρήστος Πολίτης αποκάλυψε:

«Όταν με έκλεισαν για να παίξω στη Λάμψη, μου έδωσαν λίγα χρήματα, σε αντίθεση με άλλους ηθοποιούς που έπαιξαν στο σίριαλ. Κάτι που εγώ δεν γνώριζα. Όταν το ανακάλυψα ήταν αργά.

Όταν είχα φτάσει τον προτελευταίο χρόνο να παίρνω ένα ποσό της τάξεως περίπου των 11,000 ευρώ τον μήνα, ισότιμοί μου ή και κατώτεροι έπαιρναν 30,000 τον μήνα. Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα όμως. Έπρεπε να γίνουν. Αν θα έκανα ξανά τα ίδια; Δεν ξέρω, οι συνθήκες αποφασίσουν».

Δανδουλάκη Πολίτης

Η αποκάλυψη της Κάτιας Δανδουλάκης για τα χρήματα που πήρε από τη Λάμψη

Η ίδια αποκάλυψε: «Μου προσφέρθηκε ένα τεράστιο ποσό, πολύ ανώτερο από τα κασέ στα τότε πρώτα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Δεν το διαπραγματεύτηκα καθόλου. Είπα ή αυτό ή τίποτα. Διάλεξαν εμένα. Όμως είναι σημαντικό και αυτό: Στα οκτώ χρόνια στη Λάμψη ουδέποτε ζήτησα την παραμικρή αύξηση. Γιατί θεωρούσα πως δεν είναι ηθικό. Είχα πει "δώστε όσα θέλετε σε όποιον θέλετε, θα κρατήσετε όμως την υπάρχουσα ιεραρχία.

Θέλετε να δώσετε κάτι στους ανθρώπους που αμείβονται με λιγότερα; Δώστε, δεν έχω κανένα θέμα, αρκεί να μην διαταραχθεί η ισορροπία". Και πράγματι δε διαταράχθηκε ποτέ. Ποτέ δεν ζήτησα κάτι στη ζωή μου όταν ο άλλος ήταν αδύναμος να το προσφέρει. Ζητώ μόνο όταν ο άλλος έχει πολλές επιλογές.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share