Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συγκινεί ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος: «Το πιο ωραίο δώρο που μου είχε κάνει η Ζωή Λάσκαρη ήταν...»

Τι εξομολογήθηκε;

27 Νοεμβρίου 2022 16:36
Συγκινεί ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος: «Το πιο ωραίο δώρο που μου είχε κάνει η Ζωή Λάσκαρη ήταν...»
EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην εκπομπή “Love it” είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο παρελθόν ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο οποίος είχε μιλήσει για τηνΖωή Λάσκαρη, για το χωρισμό του από τη Νατάσα Καλογρίδη, αλλά και για την εγγονή του, τη Ζένια Μπονάτσου. Με την ευκαιρία, αυτό ήταν το πραγματικό όνομα της αείμνηστης ηθοποιού.

«Δικηγορώ με την ίδια ένταση και την ίδια αγάπη που είχα πάντα. Θα μου άρεσε εάν κάποιο παιδί μου ασκούσε τη δικηγορία. Η Μαρία Ελένη κάποια στιγμή θέλησε να μπει στο χώρο αυτό, αλλά το εγκατέλειψε γιατί δεν της άρεσε. Είναι μια εποχή απομόνωσης και θλίψης. Με τη Ζωή ζήσαμε 41 χρόνια, είναι μια μεγάλη περίοδος. Συνεπώς, η μοναξιά που έχω με πληγώνει τώρα. Μου λείπει η λαμπερή παρουσία της και η αφοσίωσή της.

Ζένια Μπονάτσου Αλέξανδρος Λυκουρέζος κηδεία Ζωής Λάσκαρη

Τη Ζένια την αγαπώ πάρα πολύ κι έχουμε μια θαυμάσια σχέση. Με τη Νατάσα Καλογρίδη μέναμε στην ίδια πολυκατοικία μέχρι πρόσφατα, αλλά έχω καιρό να τη δω. Δεν είμαστε μαζί, έχουμε χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό. Δεν με ενθουσίαζε ποτέ η περίοδος των εορτών. Με τη Ζωή πάντα περνούσαμε ήρεμα Χριστούγεννα, ποτέ κοσμικά. Το πιο ωραίο δώρο που μου είχε κάνει η Ζωή ήταν η παρουσία της», είπε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

«Ήταν αλκοολικός...»: Έτρεξε να σωθεί από αυτόν τον άνδρα - Ο άγνωστος αρραβώνας της Ζωής Λάσκαρη

Από ποιον άντρα έτρεξε να σώσει τη ζωή της η Ζωή Λάσκαρη; Η άγνωστη ιστορία μιας "σκοτεινής" σχέσης που είχε και δε γνώριζε κανείς, πριν παντρευτεί τον Πέτρο Κουτουμάνου και φέρει στη ζωή την κόρη της, Μάρθα.

Η πασίγνωστη ηθοποιός και μια από τις κορυφαίες Σταρ της Ελλάδας είχε μια πολυτάραχη ζωή και μέχρι σήμερα πολλές ιστορίες από άγνωστες πτυχές της βλέπουν το "φως" της δημοσιότητας. Τι είχε συμβεί με έναν άντρα, ο οποίος ήταν "αλκοολικός και μανιώδης συλλέκτης όπλων";

Συγκεκριμένα, η Ζωή Λάσκαρη όταν "ξέμεινε" στην Αμερική, όπου πήγε για να λάβει μέρος στα καλλιστεία "Μις Υφήλιος", εργάστηκε ως μοντέλο, αλλά και ως πωλήτρια σε κατάστημα, σε συσκευασίες δεμάτων κ.λπ. Όπως ανέφερε και ο Μάκης Δελαπόρτας, στη βιογραφία της, στη Βοστώνη η Ζωή Λάσκαρη έκανε και έναν άγνωστο αρραβώνα με έναν πλούσιο Αμερικανό, ονόματι Μόρις Στερν, τον οποίο γνώρισε στο σπίτι μιας οικογένειας Ελλήνων ομογενών.

Ζωή Λάσκαρη

Ο Στερν ήταν νέος, όμορφος και ιδιοκτήτης ενός μικρού εργοστασίου ετοίμων ενδυμάτων (φορέματα εγκυμοσύνης) κ.λπ. αλλά αποδείχτηκε αλκοολικός και μανιώδης συλλέκτης όπλων. Όταν το κατάλαβε η Ζωίτσα του ζήτησε να χωρίσουν και μέσα σε πέντε μέρες το "έσκασε", για την Ελλάδα με το υπερωκεάνειο "Βασίλισσα Φρειδερίκη".

Οι προετοιμασίες για το ταξίδι της επιστροφής έγιναν γρήγορα και μεγάλη μυστικότητα, λόγου φόβου μιας πιθανής βίαιης αντίδρασης από την πλευρά του επικίνδυνου "μνηστήρα". Μιας και αναφερθήκαμε στη Ζωή Λάσκαρη, δείτε εδώ μια φωτογραφία της που διέρρευσε 5 χρόνια μετά το θάνατό της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share