Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2023

«Ο καθένας είναι...»: Κόλαφος ο Πασχάλης Τσαρούχας για Θεοφανία Παπαθωμά και Γρηγόρη Πετράκο

Τι αποκάλυψε για τη σχέση με την πρώην γυναίκα του;

27 Νοεμβρίου 2022 13:43
«Ο καθένας είναι...»: Κόλαφος ο Πασχάλης Τσαρούχας για Θεοφανία Παπαθωμά και Γρηγόρη Πετράκο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πασχάλης Τσαρούχας είναι ένας ταλαντούχος καλλιτέχνης που έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητός μέσα από τους ρόλους του. Αυτό τον καιρό, ο αγαπημένος ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Mega, “Η Γη της Ελιάς”.

Ο Πασχάλης Τσαρούχας ήταν παντρεμένος με την Θεοφανία Παπαθωμά και μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο, που σήμερα είναι 16 ετών.

Ο γνωστός ηθοποιός πριν λίγο καιρό είχε μιλήσει στο περιοδικό «ΟΚ» και μίλησε για τη ζωή του και τη σχέση με την πρώην γυναίκα του και τον Γρηγόρη Πετράκο.

Σε ό,τι αφορά την προσωπική σου ζωή, ποια είναι τα νέα δεδομένα;

Τώρα ησυχία. Αλήθεια. Κάτι έχω στο μυαλό μου, αλλά είναι ησυχία.

Με τη Θεοφανία Παπαθωμά συνεχίζετε να έχετε καλές σχέσεις;

Με τη Θεοφανία ήταν έρωτας! Και βέβαια έχουμε πολύ καλή σχέση, μιλήσαμε και το πρωί. Μένουμε πολύ κοντά πια, πήγα και πήρα τον γιο μας, τον Αχιλλέα, για προπόνηση, ήρθε η Θεοφανία μού έφερε κάτι πράγματα για το δικό μου σπίτι…

Παπαθωμά Τσαρούχας Πετράκος

Έχεις και μία κόρη από μια άλλη γυναίκα, με την οποία όμως δεν παντρεύτηκες.

Ναι, με τη Νατάσα Παπαγιάννη. Η Αλεξάνδρα ζει με τη μητέρα της στην Έδεσσα, είναι 10 χρόνια μικρότερη από τον Αχιλλέα, είναι 5,5 ετών. Τα δύο αδέλφια έχουν υπέροχη σχέση, φροντίζει ο μπαμπάς τους. Κάνουμε μαζί διακοπές στην εξοχή, ανεβαίνουμε συχνά με τον Αχιλλέα πάνω, είναι αγαπημένα αδέλφια και εκείνη τον αγαπάει πολύ, είναι ο ξανθός θεός της. Δεν είναι εύκολη συνθήκη, λόγω της απόστασης, αλλά είναι καλά παιδιά. Ο Αχιλλέας είναι λεβέντης, μπορεί να δει άδικο και να πάει να πλακωθεί, θέλει να υπερασπίζεται το δίκαιο. Η Αλεξάνδρα είναι μικρούλα ακόμα για τέτοια.

Με τη Θεοφανία και τον Γρηγόρη Πετράκο έχετε συζητήσει το θέμα των εμβολίων;

Καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι πιστεύει. Είναι ζήτημα αυτοδιάθεσης και πρέπει να το υπερασπιζόμαστε ως κοινωνία. Εγώ έκανα το μονοδοσικό, το Johnson, αλλά δεν θα κάνω άλλο. Το έκανα για πρακτικούς λόγους, για να διευκολύνομαι στα ταξίδια. Όσον αφορά το πρακτικό της καθημερινότητας, δεν με απασχολεί αν θα μου επιτρέψουν την είσοδο ή όχι σε ένα εστιατόριο.

Έχεις υπάρξει ένας πολύ ποθητός άντρας, σύμβολο αρρενωπότητας. Πώς το διαχειρίστηκες;

Το καλάμι είναι ένα όχημα που όποιος το έχει μπροστά του το καβαλάει.

Το καβάλησες;

Λίγο ναι. Όχι φοβερά πράγματα. Καλό είναι να είσαι ο εαυτός σου, οπότε γρήγορα κατέβηκα από το καλάμι.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share