Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σκάφη, νεοκλασικά σπίτια και πανάκριβα ταξίδια: Η χλιδάτη ζωή της Μαριέττας Χρουσαλά και του Λέοντα Πατίτσα

Η νέα ζωή στο πλευρό του εφοπλιστή

27 Νοεμβρίου 2022 13:20
Σκάφη, νεοκλασικά σπίτια και πανάκριβα ταξίδια: Η χλιδάτη ζωή της Μαριέττας Χρουσαλά και του Λέοντα Πατίτσα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν από αρκετό καιρό η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας είχαν βρεθεί στην Κουρσεβέλ των Άλπεων, μαζί με τα παιδιά τους και, όπως το μοντέλο συνηθίζει, ανέβασε φωτογραφίες τους στο Instagram. Με την ευκαιρία, δείτε για πόσα εκατομμύρια αγόρασε το νέο τους σπίτι ο εφοπλιστής.

H Κουρσεβέλ είναι συνώνυμη με τον ακραίο πλούτο, την εξωφρενική χλιδή, το απαράμιλλο φυσικό κάλλος των Άλπεων και τις απολύτως luxurious χειμερινές διακοπές. Είναι το «Σεν Τροπέ των χειμερινών σπορ» όπως συνηθίζεται να λέγεται και το χωριό που καταλήγουν οι σπουδαιότεροι των κροίσων, διάσημοι καλλιτέχνες, εφοπλιστές και γόνοι πλούσιων οικογενειών.

Χρουσαλά πατίτσας παιδιά

Για μια ακόμα φορά, δεν είναι λίγα και τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η γνωστή παρουσιάστρια για την επιλογή της να ανεβάσει τις φωτογραφίες από τις χλιδάτες διακοπές της στο Instagram. Πολλοί την κατηγόρησαν ότι προβάλει τον πλούσιο τρόπο ζωής της και επιδεικνύει την οικονομική κατάσταση του συζύγου της. Η ίδια δεν απάντησε. Όπως δεν απαντάει και ποτέ, στις επικρίσεις που δέχεται κατά καιρούς για επίδειξη πλούτου και τη χλιδάτη ζωή που ζει.

Σύμφωνα με το ciao, η Μαριέττα ζει σε ένα ανακαινισμένο νεοκλασικό στα νότια προάστια, διαθέτει σκάφος, πηγαίνει διακοπές στο εξοχικό φίλων στην Καραϊβική (εκεί που, by the way, φωτογραφίζει και την συλλογή από σανδάλια της), ή περνάει χρόνο στο σπίτι της στο Μαϊάμι. Ή στο Λονδίνο. Ή φωτογραφίζεται να παίζει κοκορομαχίες με την νονά της κόρης της, Μαρία Μενούνος, στις παραλίες της Μυκόνου.

Χρουσαλά πατίτσας ταξίδια

Δεν φοβάται να δείξει τη ζωή της αυτή σε κανέναν και το κάνει με αυθεντικόττα. Πολύ συχνά, όμως, μπαίνει στο στόχαστρο, όταν ντυμένη με τουαλέτες χιλιάδων ευρώ επισκέπτεται με τον Λέοντα τα καλύτερα εστιατόρια σε Νέα Υόρκη και Παρίσι, ή πηγαίνει στα πιο λαμπερά events.

Όπως λένε όσοι την ξέρουν, όμως, η Μαριέττα δεν ξέχασε ποτέ από που ξεκίνησε και πόσο τυχερή ήταν που βρέθηκε στο δρόμο της ο Λέων Πατίτσας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share