Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Έχω απιστήσει σε προηγούμενη σχέση μου...»: Φωτιά οι αποκαλύψεις του Βασίλη Μπισμπίκη - Έντρομη η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη

Τι δήλωσε για πρώτη φορά;

27 Νοεμβρίου 2022 10:36
«Έχω απιστήσει σε προηγούμενη σχέση μου...»: Φωτιά οι αποκαλύψεις του Βασίλη Μπισμπίκη - Έντρομη η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολύ πριν γνωρίσει τη Δέσποινα Βανδή και πάρει διαζύγιο από τη σύζυγό του Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, ο Βασίλης Μπισμπίκης είχε μιλήσει ανοιχτά για την προσωπική του ζωή και είχε προβεί σε αποκαλύψεις.

Εκείνη την εποχή ο γνωστός ηθοποιός έπαιζε στη σειρά «Είναι στιγμές» και στο σενάριο έφευγε με την αγαπημένη του την ημέρα του γάμου της. Με αφορμή αυτό είχε αποκαλύψει τι έχει συμβεί στην πραγματική ζωή.

«Ναι, έχω υπάρξει το τρίτο πρόσωπο. Έχω απιστήσει σε προηγούμενη σχέση μου, αλλά δεν έχω κάνει ποτέ παράλληλη σχέση. Δεν νομίζω ότι θα το άντεχα. Από τη στιγμή που κάτι μέσα σου τελειώνει, δεν καταλαβαίνω τι ωφελεί να το συντηρείς.

Μπεκιάρη Μπισμπίκης Βανδή

Για μένα, όσοι έχουν παράλληλες σχέσεις φοβούνται να ζήσουν και από φόβο ότι θα πονέσουν όταν χωρίσουν εγκλωβίζονται σε κάτι που ούτε τους καλύπτει, ούτε τους ευχαριστεί», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Βασίλης Μπισμπίκης.

«Εξερράγη» ο Βασίλης Μπισμπίκης: «Με πήγαιναν στα κωλόμπαρα - Για 10 χρόνια...»

Ο Βασίλης Μπισμπίκης τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» και υποδύεται τον «Στρατή».

Μιλώντας στο podcast της σειράς, αναφέρθηκε στη νύχτα που τον γοητεύει, στη φιλοσοφία της ζωής του, ενώ τόνισε ότι ποτέ του δεν τα είχε καλά με τους «κυριλέδες». Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε για την προσωπική του ζωή πριν το γάμο.

«Είμαι στη νύχτα από πολύ μικρός. Οι φίλοι μου με πήγαιναν στα κωλόμπαρα. Για 10 χρόνια δούλευα νύχτα, από μπάρμαν έφτασα πόρτα. Μέσα σε αυτό το περιβάλλον μεγάλωνα. Ήμουν νέο παιδί κι οι γυναίκες γοητεύονταν από αυτό. Το σκοτάδι πάντα γοητεύει», είπε χαρακτηριστικά.

«Είμαι λαϊκός άνθρωπος»

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, ο ίδιος έχει πολλά κοινά με τον ρόλο του «Στρατή». «Μπορώ να βρω πολλές εκδοχές του εαυτού μου στον ήρωα αυτό», ανέφερε.

Δήλωσε μάλιστα, πως η νύχτα τον γοητεύει περισσότερο από την ημέρα. «Μου αρέσει η νύχτα πιο πολύ από την ημέρα. Είναι η φιλοσοφία της ζωής μου. Είμαι λαϊκός άνθρωπος, η βάση μου είναι λαϊκή. Σε αυτόν τον κόσμο μεγάλωσα, δεν μπορώ να αρνηθώ κάτι από όλα αυτά. Αυτές τις εμπειρίες τις εκμεταλλεύομαι για να κάνω παραστάσεις, είτε σαν σκηνοθέτης, είτε σαν ηθοποιόε. Είναι το υλικό μου», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε πως δεν σκοπεύει να αλλάξει για κανέναν. «Ξαφνικά, πρέπει να αλλάξεις τις συνήθειές σου, επειδή γίνεσαι δημοφιλής. Να μη δεις τα φιλαράκια σου, να πιάσεις έναν άλλο ρόλο, να φορέσεις μια λεζάντα στον εαυτό σου που δεν σου πάει. Εγώ δεν τα είχα καλά με τους κυριλέδες ποτέ στη ζωή μου, ούτε νομίζω ότι θα τα έχω ποτέ».

Τέλος, για τη φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο με τον ίδιο να βρίσκεται στο γήπεδο, σχολίασε: «Αυτός είμαι και θα συνεχίσω να είμαι. Αν χρειαστεί να ξαναγυρίσω στα σκουπίδια για να φτιάξω θέατρο και να βρω λίγο τον εαυτό μου, θα ξαναγυρίσω. Στις δυσκολίες έρχεται η έμπνευση. Προσπαθώ από μόνος μου να μου δημιουργώ δυσκολίες για να εμπνέομαι»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share