Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Όλοι περίμεναν γάμο αλλά έριξαν ξαφνικά τη «βόμβα» του χωρισμού: Αυτή ήταν η πασίγνωστη Ελληνίδα σύντροφος του Κρασσά πριν από τη Βίκυ Καγιά

Ο λόγος που τελικά δεν ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας

27 Νοεμβρίου 2022 07:59
Όλοι περίμεναν γάμο αλλά έριξαν ξαφνικά τη «βόμβα» του χωρισμού: Αυτή ήταν η πασίγνωστη Ελληνίδα σύντροφος του Κρασσά πριν από τη Βίκυ Καγιά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Ηλίας Κρασσάς είναι ο άνθρωπος, που κάνει ευτυχισμένη τη Βίκυ Καγιά, με το ζευγάρι να έχει και δύο παιδάκια από το γάμο του, αν και ο γνωστός επιχειρηματίας έχει περάσει μια ζωή αρκετά... περιπετειώδη.

O Ηλίας Κρασσάς είναι πολύ πετυχημένος επιχειρηματίας. Μαζί με τα αδέρφια του Αντώνη και Βαλεντίνη, παρέλαβαν από τον Στέλιο Παρλιάρο τα Fresh Pastry Shops. Τα ζαχαροπλαστεία Fresh σημειώνουν μεγάλη επιτυχία. Τα τρία αδέρφια δε σταματούν να επεκτείνουν τις επιχειρήσεις τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το νέο εντυπωσιακό Fresh Pastry Shop στη Συγγρού.

Η πρώην σύντροφος με την οποία κόντεψε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

Στο παρελθόν, διατηρούσε σχέση με την Εύη Βατίδου, των οποίων η σχέση έληξε άδοξα. Μετά τη Βατίδου, στη ζωή του μπήκε η Βίκυ Καγιά με την οποία ζει τον απόλυτο έρωτα. Είναι πολύ ταιριαστοί μαζί και τους ευχόμαστε τα καλύτερα.

Εύη Βατίδου και σχέση με Κρασσά

Αξίζει να αναφερθεί, πάντως, πως ενώ πολλοί περίμεναν να καταλήξουν στο γάμο, η Εύη Βατίδου, που βέβαια έγινε περισσότερο γνωστή για τη σχέση της με άλλον επιφανή άνδρα, αιφνιδίασε με την είδηση του χωρισμού της. Οι δυο τους ήταν μαζί πάνω από ένα χρόνο και η σχέση τους έδειχνε να είναι δυνατή και με γερές βάσεις.

Περνούσαν αρκετό χρόνο μαζί και ο Ηλίας Κρασσάς είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη και των παιδιών της νεαρής μαμάς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην εφημερίδα Espresso. Μάλιστα το ζευγάρι είχε καταφέρει να κρατήσει τη σχέση του μακριά από τα αδιάκριτα φώτα της δημοσιότητας.

Η είδηση του χωρισμού τους ήταν αναπάντεχη αφού το καλοκαίρι του 2013 η Εύη Βατίδου και ο επιχειρηματίας Ηλίας Κρασσάς είχαν επισκεφτεί τη Μύκονο και πέρασαν όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές αγαπημένοι και ευτυχισμένοι.

Επέλεξαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους γιατί θεώρησαν ότι η σχέση τους έκανε τον κύκλο της και χώρισαν πολύ ήρεμα κρατώντας και πάρα πολύ καλή σχέση, για να βρει μετά ο Κρασσάς την ευτυχία στη Βίκυ Καγιά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share