Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σούσουρο με Νικολέτα Κοτσαηλίδου - Δείτε τι αποκάλυψε πρώτη φορά για τον Σπύρο Παπαδόπουλο!

«Με ενόχλησαν τα πάρα πολλά ψέματα!»

26 Νοεμβρίου 2022 21:02
Σούσουρο με Νικολέτα Κοτσαηλίδου - Δείτε τι αποκάλυψε πρώτη φορά για τον Σπύρο Παπαδόπουλο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Νικολέτα Κοτσαηλίδου βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Δύο στη 1 προκειμένου να συναντήσει την Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιατζόγλου στην ΕΡΤ με αφορμή το σίριαλ «Κάνε ότι κοιμάσαι». Όταν η γοητευτική ηθοποιός κλήθηκε, όμως, να απαντήσει για τα δημοσιεύματα που συνόδευαν την σχέση με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, εκείνη δεν έκρυψε την δυσαρέσκεια της.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Ερωτευμένος ξανά 2 χρόνια μετά τον χωρισμό με τον Κοτσαηλίδου ο Σπύρος Παπαδόπουλος: Αυτή η μελαχρινή κούκλα είναι η νέα του σύντροφος (video)

«Αχ, όχι πάλι» αναφώνησε η Νικολέτα Κοτσαηλίδου με χαμόγελο για να προσθέσει εν συνεχεία πως «Με αυτό που συνέβη, οι δημοσιογράφοι με κατέστρεψαν… Τι εννοείται; Γενικώς εγώ είμαι ζωντανός άνθρωπος, Σαλονικιά που λέμε, αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ ποτέ ότι κάτι της προσωπικής μου ζωής ξαφνικά θα αφορά τόσους ανθρώπους και τόσους δημοσιογράφους που δεν τους ήξερα και δεν με ήξεραν μέχρι πρότινος. Στην αρχή το έπαιρνα πολύ χαλαρά, ότι δεν ασχολούμαι γιατί αυτοί κάνουν τη δουλειά τους και εγώ κάνω τη δουλειά μου, απλά από κάποιο σημείο και μετά άρχισε να γίνεται πάρα πολύ σκληρό».

«Με ενόχλησαν τα πάρα πολλά ψέματα! Πάρα πολλά ψέματα τα οποία για πάρα πολλά χρόνια αισθανόμουν ότι άλλη είμαι εγώ και αλλιώς με βγάζουν. Δηλαδή δεν ξέρω πως να το περιγράψω, απλώς αισθανόμουν ότι αλλιώς παρουσιάζομαι στον κίτρινο τύπο. Σαν να είναι μια άλλη προσωπικότητα, ένας άλλος άνθρωπος, μια άλλη Νικολέτα αυτό όλο που παρουσιάζουν στον κίτρινο τύπο ενώ είμαι αλλιώς εγώ. Αυτό κάποια στιγμή άρχισε να με ενοχλεί» συμπλήρωσε, με ειλικρίνεια, η Νικολέτα Κοτσαηλίδου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Ξεπέρασε εντελώς την Κοτσαηλίδου: Αυτή την 25χρονη ηθοποιό παντρεύεται άμεσα ο Σπύρος Παπαδόπουλος! (photo)

Έτοιμος να ντυθεί ξανά... γαμπρός φαίνεται πως είναι ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος δείχνει να έχει βρει ξανά τον έρωτα, μετά τον χωρισμό του από την Νικολέτα Κοτσαηλίδου, έχοντας προχωρήσει στο επόμενο «βήμα» στη ζωή του.

Ο γνωστός ηθοποιός έχει βρεθεί τα τελευταία χρόνια αντιμέτωπος με πολλές «φουρτούνες», από απώλειες, με μια από αυτές να τον έχουν συγκλονίσει περισσότερο, όπως και χωρισμούς, μέχρι και επαγγελματικά διαζύγια, ωστόσο όλα αρχίζουν να στρώνουν για τον 67χρονο σήμερα Παπαδόπουλο, με την αρχή να έχει γίνει με τη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» στην ΕΡΤ, που έχει κερδίσει το κοινό.

Η συνέχεια τον βρίσκει ακόμη πιο χαρούμενο, αφού μια 25χρονη μοιάζει να του έχει «κλέψει» την καρδιά, όπως αναφέρει το «Yes Magazine». «Πρόκειται για μια κοπέλα που έχει πλημμυρίσει τη ζωή του με αισιοδοξία, κάτι που ο Σπύρος έχει πολλή ανάγκη», αναφέρουν άτομα του περιβάλλοντός του, σύμφωνα με το περιοδικό.

Το υπέροχο καλοκαίρι στην Νάξο και η πρόταση γάμου

Οι δυο τους, μάλιστα, πέρασαν ένα «καυτό» καλοκαίρι στην Νάξο, με άπαντες να τους βλέπουν τρελά ερωτευμένους να περνούν υπέροχες στιγμές μεταξύ τους. Απόλαυσαν τα μπάνια τους, πέρασαν ώρες ξεγνοιασιάς, ωστόσο το ειδύλλιο αυτό έχει και συνέχεια.

Yes Magazine γάμος Σπύρου Παπαδόπουλου

Ο Σπύρος, λοιπόν, έχει ρίξει «άγκυρα» στην κοπέλα αυτή, με την οποία έχει αψηφήσει τη διαφορά ηλικίας, κάνοντάς της μάλιστα πρόταση γάμου, όπως μεταφέρει το περιοδικό. Η 25χρονη, μάλιστα, δείχνει τόσο σίγουρη για τη σχέση τους, που έχει διαμηνύσει πως δε ζηλεύει καθόλου την νέα συνεργασία του στη σειρά της ΕΡΤ με την Κοτσαηλίδου, έχοντας εμπιστοσύνη στον άνθρωπό της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share