Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Κόλαφος η Ελεονώρα Μελέτη: «Έχω κάνει επίσημη καταγγελία για κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο»

«Από τη στιγμή που προσπαθώ να είμαι τυπική με όλους τους συναδέλφους, μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να κάνω δηλώσεις»

26 Νοεμβρίου 2022 19:47
Κόλαφος η Ελεονώρα Μελέτη: «Έχω κάνει επίσημη καταγγελία για κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την Ελεονώρα Μελέτη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Open Weekend. Η δημοσιογράφος ρωτήθηκε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον εργασιακό χώρο στις οποίες έχει αναφερθεί πως βίωσε αλλά και για το μέλλον της εκπομπής της.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Επιφυλακτική η Ελεονώρα Μελέτη για Νίκο Μουτσινά: «Φοβάμαι να πασάρω τα θέματά του, παρεξηγείται συνεχώς»

«Δεν πετάω μπηχτές στην εκπομπή, την άποψή μου λέω» ξεκαθάρισε η παρουσιάστρια για τα σχόλια που έκανε πρόσφατα στον τηλεοπτικό «αέρα», ενώ δήλωσε ικανοποιημένη με τη μέχρι στιγμής εικόνα του Mega Καλημέρα.

Αν και ήταν προφανές ότι δεν ήθελε να επεκταθεί σε περαιτέρω δηλώσεις, η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε ότι έχει καταγγείλει επίσημα τις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχει παραδεχτεί ότι έχει βιώσει στον εργασιακό της χώρο. «Από τη στιγμή που προσπαθώ κι εγώ να είμαι τυπική με όλους τους συναδέλφους, μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να κάνω δηλώσεις» κατέληξε η δημοσιογράφος στην Πέννυ Καβέτσου.

Εξομολόγηση Ελεονώρας Μελέτη για Ελένη Μενεγάκη: «Είχα γαλουχηθεί, μου λέγανε εάν την να μην της μιλήσω»

Η Ελεονώρα Μελέτη, με αφορμή την τηλεοπτική συνάντηση της Ρούλας Κορομηλά με την Ελένη Μενεγάκη (αύριο, Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στην εκπομπή «Ελένη») θυμήθηκε τις εποχές που είχε μόλις ξεκινήσει την καριέρα της στην πρωινή ζώνη του ANT1 ως νέα παρουσιάστρια του «Πρωινού Καφέ».

Δείτε επίσης την κατάρρευση της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή της

Όπως ξεκαθάρισε η Ελεονώρα Μελέτη, ουδέποτε υπήρξε κόντρα ανάμεσα στην ίδια και στην Ελένη Μενεγάκη, ωστόσο έχει να θυμάται αρκετά περιστατικά με το πώς παρουσίαζαν τη σχέση τους τα media.

Η Ελεονώρα Μελέτη, με αφορμή την τηλεοπτική συνάντηση της Ρούλας Κορομηλά με την Ελένη Μενεγάκη (αύριο, Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στην εκπομπή «Ελένη») μίλησε για την εποχή που ξεκίνησε στην πρωινή ζώνη του ANT1 ως νέα παρουσιάστρια του «Πρωινού Καφέ».

H Eλένη Μενεγάκη με την Ελεονώρα Μελέτη φωτογραφία στην εκπομπή της Ελένης

Όπως ξεκαθάρισε η Ελεονώρα Μελέτη, ουδέποτε υπήρξε κόντρα ανάμεσα στην ίδια και στην Ελένη Μενεγάκη, ωστόσο έχει να θυμάται αρκετά περιστατικά με το πώς παρουσίαζαν τη σχέση τους τα media.

«Μου λέγανε, εάν δεις έξω στα μπουζούκια την Ελένη Μενεγάκη μην της μιλήσεις, γιατί να μην της μιλήσω; Θα σε φέρει σε δύσκολη θέση μπροστά στον κόσμο.

Είχα γαλουχηθεί, προσπαθούσε και ο σταθμός να προστατέψει διάφορα πιθανά ατοπήματα της δικής μου τότε απειρίας και λόγω ότι δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσει ένας άνθρωπος που έχει φύγει μετά από τόσα χρόνια από έναν σταθμό, όντως υπήρξαν στιγμές που έμπαινα σε ένα μαγαζί και μέσα ήταν η Ελένη Μενεγάκη. Έβγαινα στις 4 το πρωί και έπαιρνα τηλέφωνο τους ανθρώπους του ANT1 και έλεγα: Να μπω; Και αν μπω να μιλήσω;» ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share