Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη «βόμβα» από Γιώργο Παπαδάκη: «Δεν θα φύγω ποτέ από την εκπομπή, θα είμαι εκεί»

«Δεν μπορώ να το εγκαταλείψω»

26 Νοεμβρίου 2022 19:33
Αποκάλυψη «βόμβα» από Γιώργο Παπαδάκη: «Δεν θα φύγω ποτέ από την εκπομπή, θα είμαι εκεί»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια εφ’ όλης την ύλης συνέντευξη παραχώρησε στο «The 2Night Show» ο Γιώργος Παπαδάκης.

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο τι θα συμβεί με το «Καλημέρα Ελλάδα» τα επόμενα χρόνια.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: «Ένιωθα σαν ρομπότ...»: Συγκλονίζει ο μικρός γιος του Γιώργου Παπαδάκη!

Αρχικά δήλωσε περήφανος για τη δημιουργία της πρωινής ζώνης στην ελληνική τηλεόραση.

«Είμαι περήφανος για το ότι δημιούργησα αυτή τη ζώνη. Όσο αλαζονικό και να ακούγεται, δεν υπήρχε τηλεόραση σε αυτή την ώρα. Δημιουργήθηκαν πάνω από 1000 θέσεις εργασίας», είπε.

Και αποκάλυψε ότι «μέσα στην επόμενη σεζόν θα δώσω τη σκυτάλη δεν είναι ακόμα ανακοινώσιμο ποιος θα αναλάβει. Τον έχω στο μυαλό μου αυτόν τον άνθρωπο. Μπορεί να μην είναι ένας αλλά δύο. Δεν θα φύγω ποτέ από την εκπομπή, θα είμαι εκεί».

Γιώργος Παπαδάκης - Καλημέρα Ελλάδα

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Παπαδάκη: «Δεν μπορώ να το εγκαταλείψω»

«Η εκπομπή θα βγει κανονικά κι αυτό θα γίνει προοδευτικά. Θα έχω το γενικό συντονισμό της εκπομπής, δεν μπορώ να το εγκαταλείψω», ξεκαθάρισε.

Παράλληλα, σημείωσε: «Δεν πρόκειται να φύγω ποτέ από τον ΑΝΤ1, δεν θεωρώ πως ανανέωσα. Υπήρξαν στιγμές που σκέφτηκα να φύγω αλλά δεν το έκανα. Ένας από τους λόγους που δεν ενέδωσα ήταν αυτός. Αυτό το παζάρι με ενοχλούσε».

Στο σημείο αυτό παραδέχτηκε ότι είχε «δελεαστικότατες προτάσεις με περισσότερα χρήματα από τον ΑΝΤ1. Εγώ είμαι λαϊκής προέλευσης κι απλός. Όλα αυτά τα έκλεισε και με πόσα λεφτά, με ενοχλούσαν. Έχει έρθει ιδιοκτήτης καναλιού που ξέχασε το πορτοφόλι του και το κινητό στο σπίτι μου. Υπάρχει περίπτωση που έχω κλείσει ραντεβού με ιδιοκτήτη άλλου καναλιού και με κάρφωσε η οικονόμος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, που έτυχε να είναι στον ίδιο χώρο. Όταν έφυγα από το ραντεβού, το ήξεραν ήδη στον ΑΝΤ1. Τα ραντεβού να τα κάνεις κι από ματαιοδοξία. Α, με θέλουν».

Τέλος, έκανε τον απολογισμό της προηγούμενης σεζόν. «Η υπόθεση της Πάτρας μας συγκλόνισε όλους. Όταν σε 2,5 χρόνια τρία παιδάκια, φεύγει το ένα πίσω από το άλλο είναι συγκλονιστικό. Όμως παράγινε το κακό γιατί πούλαγε το θέμα. Όσο έφερνε τηλεθέαση οι εκπομπές – ακόμα εστίαζαν εκεί», υπογράμμισε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share