Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σάλος με Γιάννη Μπέζο: Έκλεισε το τηλέφωνο στα «μούτρα» της Μαλέσκου

Η Ιωάννα Μαλέσκου βέβαια, ανέφερε πως απλά κόπηκε η γραμμή

26 Νοεμβρίου 2022 18:02
Σάλος με Γιάννη Μπέζο: Έκλεισε το τηλέφωνο στα «μούτρα» της Μαλέσκου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με αφορμή τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη, η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου είχε ετοιμάσει ένα αφιέρωμα στον σπουδαίο Έλληνα συνθέτη.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: «Μίλησα με τον Πέτρο Φιλιππίδη και...»: «Βόμβα» από τον Γιάννη Μπέζο!

Μάλιστα στον αέρα της εκπομπής, ήταν καλεσμένος προκειμένου να μιλήσει για τον σπουδαίο καλλιτέχνη ο ηθοποιός Μπέζος. Ο οποίος μίλησε για τον Μίκη Θεοδωράκη με πολύ συγκινητικά λόγια.

Ωστόσο, κάποια στιγμή η παρουσιάστρια είχε μια συζήτηση με τον συνεργάτη της Ποσειδώνα Γιαννόπουλο. Με αποτέλεσμα ο ηθοποιός να παραμένει σιωπηλός.

Όταν λοιπόν ήρθε η ώρα για να τον αποχαιρετήσει και να τον ευχαριστήσει. Εκείνος της το έκλεισε χωρίς καν να πει κουβέντα.

Η Ιωάννα Μαλέσκου βέβαια, ανέφερε πως απλά κόπηκε η γραμμή.

Η στιγμή της τηλεφωνικής επικοινωνίας Γιάννη Μπέζου και Ιωάννας Μαλέσκου

«Με θέλετε βλάκα;» - «Ξέσπασμα» από τον Γιάννη Μπέζο

Ο Γιάννης Μπέζος ποτέ δε... μάσησε τα λόγια του και πολλές φορές έχει τοποθετηθεί για δ9ιάφορα θέματα με το δικό του, ξεχωριστό τρόπο.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, του οποίου η σύζυγος τοποθετήθηκε για τη γνωριμία τους, είχε μιλήσει στο Enjoy και στην Μαρία Ανδρέου και μίλησε για την έλλειψη παιδείας που υπάρχει στις μέρες μας στα σχολεία και την τρομερή εξέλιξη της τεχνολογίας.

Τα λόγια του Μπέζου για το... σύστημα

Ο Αριστοτέλης έλεγε ότι ο άνθρωπος είναι κοινωνικό ον. Ότι βιώνει τη ζωή μέσα από τους άλλους και θέλει να ανήκει σε μια ευρύτερη κοινωνική ομάδα.

Οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι είχαν πει μεγάλες αλήθειες για τη ζωή, το μέτρο, την ισορροπία, τη μοίρα, την πατρίδα, τη γνώση, τη ψυχή, την τέχνη, να ζει κάποιος μια ζωή με αξίες, μια καλή ζωή. Αλλά ποιος τους μελετάει; Τους αγνοούμε. Και τα σχολεία τούς αγνοούν. Μιλάνε σήμερα για λάιφ κόουτσινγκ και προπονητές ζωής ή να σου μάθουν πώς να ζεις με χαρά κι ηρεμία. Μα, εδώ έχουμε τους αρχαίους Έλληνες φιλόσοφους που τα έχουν πει όλα και τους αγνοούμε. Σήμερα έχουμε το διαδίκτυο όπου μπαίνουμε σε αυτό κι υπάρχει κάθε είδους πληροφορία. Αλλά αντί να γίνεται το διαδίκτυο αφορμή για σκέψη, γίνεται αφορμή για κάτι απεχθές. Κι αυτό δεν γίνεται τυχαία, αφού το διαδίκτυο μας αντιμετωπίζει ως πελάτες κι αγοραστές.

Μα, έτσι μας θέλει το σύστημα…

Συγγνώμη, αλλά ποτέ δεν κατάλαβα μέχρι σήμερα ποιο είναι το σύστημα. Ποιοι είναι αυτοί που με θέλουν βλάκα κι εγώ θα τους κάνω το χατίρι σαν να μην έχω μυαλό ή κάποια επιλογή; Μιλάνε για πολιτικό, κοινωνικό σύστημα, λόμπι, ελίτ; Ποιος θα μου απαγορεύσει να πάρω ως άνθρωπος ένα βιβλίο να το διαβάσω και να σκεφτώ, να ξυπνήσω; Ποιος μου λέει ότι θα ακούσεις αυτά τα τραγούδια όχι τα άλλα; Τι σημαίνει σύστημα; Πιστεύω ότι όλα είναι ατομική ευθύνη. Ας το τελειώσουμε αυτό το παραμύθι κι αυτήν την καραμέλα που φαίνεται ότι μας συμφέρει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share