Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Δεν μπορείτε να το φανταστείτε: Αυτός ήταν ο λόγος που η πριγκίπισσα Νταϊάνα κρατούσε πάντα ένα μικρό τσαντάκι

Δεν είναι τυχαίο!

26 Νοεμβρίου 2022 16:51
Δεν μπορείτε να το φανταστείτε: Αυτός ήταν ο λόγος που η πριγκίπισσα Νταϊάνα κρατούσε πάντα ένα μικρό τσαντάκι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχετε παρατηρήσει ότι σε όλες τις φωτογραφίες η πριγκίπισσα Νταϊάνα κρατάει ένα μικρό τσαντάκι; Δεν είναι καθόλου τυχαίο.

Το γεγονός ότι ο φωτογραφικός φακός ήταν πάντα κάπου και παραμόνευε, φαίνεται πως είχε απασχολήσει ιδιαίτερα τη Νταϊάνα που σκέφτηκε να δώσει στα μικροσκοπικά τσαντάκια της άλλη μια χρήση από την συνηθισμένη. Είναι γνωστό ότι απέφευγε τους παπαράτσι, και έκρυβε πολλά για την προσωπική της ζωή, όπως αυτά τα σκοτεινά μυστικά που θα διαβάσετε εδώ.

Βγαίνοντας από το αυτοκίνητο η Νταϊάνα έκανε πάντα την ίδια κίνηση. Τοποθετούσε το τσαντάκι της στο ντεκολτέ της, ώστε να αποφύγει τα αδιάκριτα φλας…

πριγκίπισσα Νταϊάνα μικρό τσαντάκι

«Είχε έρθει και χωρίς τους σωματοφύλακές της ή οποιαδήποτε συνοδεία. Γελούσαμε πολύ κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού των τσαντών που η ίδια μας είχε εκμυστηρευτεί ότι χρησίμευαν κυρίως για να κρύβει το ντεκολτέ της κάθε φορά που έβγαινε από το αυτοκίνητο» δήλωσε χαρακτηριστικά η σχεδιάστρια Anya Hindmarch σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Telegraph.

Το ανατριχιαστικό βίντεο από την κηδεία της πριγκίπισσας Νταϊάνα...Σοκάρουν τα πρόσωπα της οικογένειας!

Μια από τις πιο θλιβερές στιγμές για το παλάτι του Μπάκιγχαμ, ήταν αυτή της κηδείας και του θανάτου της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Ενώ λοιπόν όλοι ασχολούνται με την απόφαση της Μέγκαν Μάρκλ και του πρίγκιπα Χάρι να αποχωρήσουν από το παλάτι, εμείς δεν μπορούμε να ξεχάσουμε το κοσμοιστορικό αυτό γεγονός.

Είναι μια στιγμή που έχει μείνει ανεξίτηλη στο μυαλό μας, όπως και οι εικόνες από το τροχαίο και από την άγρια δολοφονία της Νταϊάνα. Ολοένα και περισσότερα στοιχεία και εικόνες έρχονται στο φως της δημοσιότητας, όπως αυτό που κρατούσε μέσα στο φέρετρο της.

Δείτε το βίντεο από την κηδεία της, στις 6 Σεπτεμβρίου 1997, το οποίο ανατριχιάζει όσες φορές και αν το δούμε!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share