Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Μέσα στα λούσα η Ζωζώ Σαπουντζάκη: Αυτή τη δουλειά κάνει ο σύντροφός της - Είναι μαζί εδώ και 25 χρόνια

Το αποκάλυψε η ίδια!

26 Νοεμβρίου 2022 16:23
Μέσα στα λούσα η Ζωζώ Σαπουντζάκη: Αυτή τη δουλειά κάνει ο σύντροφός της - Είναι μαζί εδώ και 25 χρόνια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα βρέθηκε πριν λίγες μέρες η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία μίλησε για την πολυτάραχη ζωή της, αλλά και τα προσωπικά της.

Η ίδια αποκάλυψε πως έκανε δύο γάμους, ωστόσο ο πρώτος ήταν μια αποτυχία, καθώς η μητέρα της την είχε παντρέψει με έναν πολύ μεγαλύτερο της άνδρα που ήταν γιατρός στη Θεσσαλονίκη. Με την ευκαιρία δείτε την εξομολόγηση που έκανε για το παιδί που έχασε.

Μάλιστα, η 89χρονη δε δίστασε να εξομολογηθεί πως τα τελευταία 25 χρόνια βρίσκεται σε σχέση και συγκατοικεί με τον άνθρωπό της.

Ζωζώ Σαπουντζάκη Πύρρος Αναγνωστόπουλος

Στην εκπομπή Μεσάνυχτα ήταν που η Ζωζώ Σαπουντζάκη είχε μιλήσει πρώτη φορά για τον τωρινό της σύντροφο με τον οποίο πραγματοποιεί σπάνιες εμφανίσεις. «Είμαι με έναν κύριο πολλά χρόνια. Το λέω για πρώτη φορά. Δεν το έχω ξαναπεί γιατί έχω ξεχωρίσει την ιδιωτική μου ζωή με την καλλιτεχνική. Στη ζωή είμαι πολύ σοβαρή, αν με δεις στο σπίτι θα πεις ότι αυτή δεν είναι η Ζωζώ. Ζω μια ήσυχη ζωή, βγαίνουμε έξω, ταξιδεύουμε πολύ, μέρη που δεν είχα πάει, πήγα μαζί του», σημείωνε χαρακτηριστικά.

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Η επεισοδιακή γνωριμία και το επάγγελμα του συντρόφου της

«Είναι μαζί από τα μέσα της δεκαετίας του 1990. Είναι συνομήλικός της. Κάνουν πολλά ταξίδια γιατί ο κύριος Πύρρος οδηγεί και περνάνε πολύ ωραία. Τη μέρα που γνωρίστηκαν πήγαινε η Ζωζώ στην Κινέτα και ήταν πολύ κουρασμένη γιατί δούλευε και δεν είχε κοιμηθεί. Την πήρε λοιπόν ο ύπνος στο αυτοκίνητο και είχε ένα ατύχημα. Ήρθε λοιπόν η ασφαλιστική. Ο κύριος Πύρρος ήταν διευθυντής της ασφαλιστικής. Ήταν μεγάλος θαυμαστής της, τη φλέρταρε και από τότε είναι μαζί», είχε αποκαλύψει για τον σύντροφό της, Πύρρο Αναγνωστόπουλο ο διευθυντής του περιοδικού ΟΚ! Νίκος Γεωργιάδης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share