Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Δήμητρα Λιάνη: «Η μπομπονιέρα του γάμου με τον Ανδρέα Παπανδρέου πουλήθηκε για...»

«Εγώ δεν την έχω...»

26 Νοεμβρίου 2022 15:41
Δήμητρα Λιάνη: «Η μπομπονιέρα του γάμου με τον Ανδρέα Παπανδρέου πουλήθηκε για...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» είχε εμφανιστεί πριν καιρό μέσω skype η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου. Με την ευκαιρία, δείτε σπάνια στιγμιότυπα από το γάμο της με τον Ανδρέα πριν 33 χρόνια.

Η τελευταία σύζυγος του Ανδρέα Παπανδρέου αναφέρθηκε στο γεγονός πως η μπομπονιέρα από τον γάμο της με τον γνωστό πολιτικό έχει βγει σε πλειστηριασμό, ενώ δε δίστασε να αποκαλύψει και το ποσό που πουλήθηκε.

«Στο γάμο μου μπήκε ο κόσμος μέσα, μπουκάρισε στην εκκλησία και τις πήραν όλες. Είδα ότι πωλείται η μπομπονιέρα του γάμου μου με τον Ανδρέα 5.000 ευρώ. Κρίμα που εγώ δεν έχω.

Ο κύριος αυτός που πούλησε την μπομπονιέρα του γάμου μου είχε τους δικούς του λόγους που έβγαλε σε δημοπρασία την μπομπονιέρα».

Να θυμίσουμε ότι, ο γάμος της Δήμητρας Λιάνη και του Ανδρέα Παπανδρέου τελέστηκε στις 13 Ιουλίου του 1989 στην εκκλησία Ελευθερώτρια στην Πολιτεία.

Η μπομπονιέρα ήταν ένα τετράγωνο κουτί με ασημένιο το πάνω μέρος του και χαραγμένα τα ονόματα «ΔΗΜΗΤΡΑ- ΑΝΔΡΕΑΣ».

μπομπονιέρα Λιάνη Παπανδρέου

Ούτε Παπανδρέου, ούτε Σπυρόπουλος: Αυτός ο άνδρας στάθηκε "βράχος" στο πλευρό της Δήμητρας Λιάνη

Η Δήμητρα Λιάνη είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της δεκαετίας του 90′ λόγω της σχέσης της με τον Ανδρέα Παπανδρέου.Είναι ένα πρόσωπο που έχει δεχθεί πολλά πυρά, ενω δεν είναι λίγες φορές στο παρελθόν που έχει απασχολήσει με τις σχέσεις της ή με φημολογούμενα ερωτικά ειδύλλια.

Εκτός από τη σχέση της με τον Κώστα Σπυρόπουλο, η Δήμητρα Λιάνη φημολογούνταν ότι διατηρούσε σχέση με τον επίσης ηθοποιό Στέλιο Καλαθά, που πολλοί θα θυμάστε από τη σειρά “Μυστικά της Εδέμ”.

Ωστόσο ο Στέλιος Καλαθάς σε παλιότερη συνέντευξή του είχε διαψεύσει τις φήμες, λέγοντας πως τους συνδέει απλά μια δυνατή φιλία.

Ούτε Παπανδρέου, ούτε Σπυρόπουλος: Αυτός ο άνδρας στάθηκε

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share