Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Στεναχωρήθηκα και έκλαψα πολύ, έπεσα στα πατώματα…»: Η άγνωστη τραγωδία της Μαρινέλλας

Τι εξομολογήθηκε;

26 Νοεμβρίου 2022 15:15
«Στεναχωρήθηκα και έκλαψα πολύ, έπεσα στα πατώματα…»: Η άγνωστη τραγωδία της Μαρινέλλας
(ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρινέλλα είχε παραχωρήσει πριν μερικά χρόνια συνέντευξη στο Downtown Κύπρου και είχε αποκαλύψει πως είχε πέσει στα πατώματα για έναν έρωτα! Σημειώνεται πως η Μαρινέλλα υπήρξε παντρεμένη με τον Στέλιο Καζαντζίδη και τον Τόλη Βοσκόπουλο, ενώ απέκτησε την κόρη της, Τζωρτίνα από τη σχέση της με τον Φρέντι Σερπιέρη.

Έχετε στεναχωρηθεί ποτέ από έρωτα;

Βεβαίως. Και στεναχωρήθηκα πολύ, και έκλαψα πολύ, και στα πατώματα έπεσα...

Δεν μπορώ να το φανταστώ για σας αυτό...

Γιατί; Αλίμονο! Καρδιά έχουμε. Και τη διαθέσαμε όπως μπορούσαμε.

Μαρινέλλα
ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ/EUROKINISSI

Κλαίτε συχνά;

Πώς δεν κλαίω; Εδώ πέρα βλέπω ελληνικό έργο που το ‘χω δει άλλες τόσες φορές και με πιάνουν πάντα τα κλάματα στο ίδιο σημείο (γελάει). Σαν χαζή είμαι. Με παίρνει η αδελφή μου και μου λέει: «Ε, δεν τρώγεσαι! Πάλι κλαις; Αφού το ‘χεις ξαναδεί!».

Υπάρχουν πράγματα που σας λείπουν σήμερα; Ή είστε πλήρης;

Πάντα ήμουν γεμάτη. Δεν ζήτησα ποτέ τίποτα. Ακόμη κι όταν απέκτησα σπίτι κι αυτοκίνητο, ποτέ δεν είπα: «Αχ, να είχα μια αυτοκινητάρα της τάδε μάρκας». Εδώ και κάποια χρόνια, έχω το ίδιο μικρό αυτοκίνητο – όχι διθέσιο, όμως, για να χωράνε μέσα τα εγγόνια μου και να τα πηγαίνω βόλτες. Ούτε τα φουστάνια μ’ ένοιαξαν ποτέ, ποτέ δεν τα ζήλεψα. Αν με δεις πώς κυκλοφορώ στο σουπερμάρκετ και στα μανάβικα... Έχω πολλή πλάκα!

Της έχει μεγάλη αδυναμία: Αυτή είναι «άγνωστη» αδελφή της Μαρινέλλας

Η Μαρινέλλα, σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, ονομάζεται Κυριακή Παπαδοπούλου και έχει μια αδερφή την Λούλα, η οποία ζει το μισό χρόνο στη Θεσσαλονίκη και τον άλλο μισό στην Αθήνα.

Οι δυο τους είναι πολύ αγαπημένες και εκτός από αδελφές είναι και οι καλύτερες φίλες. Ο φωτογραφικός φακός, τις έχει απαθανατίσει ελάχιστες φορές μαζί, καθώς η κυρία Λούλα δεν κάνει πολύ συχνά δημόσιες εμφανίσεις. Οι δυο αδερφές μοιάζουν αρκετά μεταξύ τους και στην όψη αλλά και στα χρώματα των μαλλιών και της επιδερμίδας τους. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε η Πέγκυ Ζήνα για τη συνεργασία της με τη Μαρινέλλα.

αδελφή της Μαρινέλλας

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share