Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Με άγγιξε ο θάνατος...» - Οι δραματικές στιγμές της Ρούλας Κορομηλά

Η σπαρακτική εξομολόγηση της παρουσιάστριας

26 Νοεμβρίου 2022 11:37
«Με άγγιξε ο θάνατος...» - Οι δραματικές στιγμές της Ρούλας Κορομηλά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ρούλα Κορομηλά μπορεί πια να έχει επιστρέψει στην τηλεόραση, ωστόσο έχει περάσει αρκετά δύσκολες στιγμές στη ζωή της, με την ίδια να εξομολογείται στην «Ελένη», ότι έχει φτάσει ακόμη και κοντά στο θάνατο.

Όπως είπε κάποια στιγμή στην ιστορική συνάντηση με τη Μενεγάκη, «έσπασε» και ήθελε να κάτσει να τα βρει με τον εαυτό της. «Είχα ανάγκη να ξεκουραστώ και να ζήσω πράγματα που δεν έζησα. Τότε ο οργανισμός μου άρχισε να κλονίζεται και αρρώστησα. Δεν είχα δυνάμεις, πήγαινα να κοιμηθώ και δεν μπορούσα, πήγαινα να περπατήσω και δεν με κράταγαν τα πόδια μου. Φοβήθηκα πως θα πεθάνω. Και ακούμπησα τον θάνατο, εάν δεν φρόντιζα και δεν προλάβαιναν οι γιατροί, θα μ’ έπαιρνε».

Τότε ήταν που άλλαξε, όπως είπε, αναθεώρησε πολλά πράγματα και τη δύναμη για να ορθοποδήσει ξανά την άντλησε από μέσα της.

Αποκάλυψε πως όλα τα χρόνια απουσίας της από την τηλεόραση αυτό που της έλειψε ήταν το κομμάτι της δημιουργικότητας.

Η εξομολόγηση για τις σχέσεις της

Μιλώντας για το κομμάτι του έρωτα στη ζωή της είπε πως είναι το πιο ωραίο συναίσθημα που θα μπορούσε να νιώσει μία γυναίκα για έναν άντρα και αποκάλυψε πως και την έχουν απορρίψει, και έχει ερωτευτεί και έχει πέσει στα πατώματα.

«Η προσωπική μου ζωή ήταν πάντοτε σοβαρή και είμαι δοτικός άνθρωπος. Τον άντρα τον προσέχω πάρα πολύ, δεν θέλω να τσακώνομαι. Βεβαίως καταπιεζόμουν και αυτό ενίσχυσε τη διάλυση των σχέσεών μου» συμπλήρωσε.

«Στις σχέσεις μου έδινα τον πραγματικό μου εαυτό, αλλά κακά τα ψέμματα, επειδή έκανα δύσκολες εκπομπές και ήθελα να εφευρίσκω καινούρια πράγματα, έδινα περισσότερο βάρος στη δουλειά. Αυτό το έκανα και το πλήρωσα ακριβά και με την υγεία μου και με τον εαυτό μου» αποκάλυψε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share