Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Καθήλωσε η Ελίνα Ακριτίδου: Μίλησε πρώτη φορά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του γιου της

Τι εξομολογήθηκε;

26 Νοεμβρίου 2022 11:38
Καθήλωσε η Ελίνα Ακριτίδου: Μίλησε πρώτη φορά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του γιου της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο γιός της είχε μιλήσει παλιότερα η Ελίνα Ακριτίδου. Η γνωστή ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Alpha και της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα Μεσάνυχτα», πριν από περίπου 3 χρόνια, και αναφέρθηκε στην στάση που κράτησε στην ανακοίνωση των γιατρών για το πρόβλημα του γιου της με την καρδιά.

«Είχαμε σταθεί κι εγώ κι ο άντρας μου πολύ ψύχραιμοι, και νομίζω έτσι βοηθήσαμε και τους εαυτούς μας και το παιδί! Αν πάω πίσω δεν ξέρω αν ήμουν αισιόδοξη ή όχι, έλεγα συνέχεια στον εαυτό μου θέλω να είσαι ρεαλίστρια και τις πληροφορίες που παίρνεις να τις επεξεργάζεσαι σωστά…προσπαθούσα ό,τι μου λένε να το καταλαβαίνω σωστά για να μπορώ να το αντιμετωπίσω». Με την ευκαιρία, δείτε ποιος είναι ο σύζυγος της Ελίνας Ακριτίδου.

 Ελίνα Ακριτίδου

Μάλιστα η γνωστή ηθοποιός σε μία άλλη συνέντευξη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την περιπέτεια υγείας του γιους της.

«Νομίζω ότι βλέπω θετικά τα πράγματα ακόμα και τα δύσκολα που έχω περάσει. Ο μεσαίος μου γιος είχε μια καρδιοπάθεια... ξέρεις έχουμε περάσει δύσκολα πράγματα. Αν με ρωτήσεις τι με χαρακτηρίζει, θα σου πω το οτι είμαι ψύχραιμη και αισιόδοξη…»!

Η Σταματίνα τη ρώτησε για τον γιο της αν εκείνη η δύσκολη περίοδος τελείωσε και η ηθοποιός με αφορμή την ερώτηση της παρουσιάστριας, τόνισε: «Με είχε σταματήσει μια φίλη στο δρόμο και μου λέει «το καημένο τι πάθατε;» και συγχύστηκα τόσο πολύ, της λέω «δεν κατάλαβα τι έχει το παιδί μου και είναι καημένο;». Το παιδί μου έχει αυτό το πρόβλημα θα το ξεπεράσουμε, θα προσπαθήσουμε...»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share