Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πίνακες, βιβλία και υψηλή αισθητική: Αυτό είναι το εντυπωσιακό σπίτι του Σπύρου Παπαδόπουλου (photos)

Πανέμορφο!

26 Νοεμβρίου 2022 11:28
Πίνακες, βιβλία και υψηλή αισθητική: Αυτό είναι το εντυπωσιακό σπίτι του Σπύρου Παπαδόπουλου (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι ένας καταξιωμένος ηθοποιός και παρουσιαστής, με τον ίδιο να έχει κερδίσει την αγάπη απάντων, χωρίς να έχει αφήσει πολλά να διαρρεύσουν για την προσωπική του ζωή, αν και υπάρχουν λεπτομέρειες που έχουν γίνει γνωστές.

Ο ίδιος επιλέγει να κρατάει χαμηλούς τόνους. Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, οι περισσότερες φωτογραφίες του, προέρχονται κυρίως από ρόλους που έχει υποδυθεί στο θεατρικό σανίδι. Με την ευκαιρία, δείτε το σπίτι του στη Βάρκιζα που άφησε στην Αθηνά Τσιλύρα μετά το διαζύγιό τους.

Η απλή διακόσμηση του σπιτιού του Σπύρου Παπαδόπουλου

Ωστόσο, ο ίδιος επέλεξε την περίοδο της καραντίνας, να μοιραστεί με τους ακόλουθούς του, κάποιες προσωπικές στιγμές από το σπίτι του, στο οποίο όπως φαίνεται χαλαρώνει δημιουργικά και εποικοδομητικά. Λατρεύει το διάβασμα κάτι που αποδεικνύεται από την μεγάλη, γεμάτη, εντυπωσιακή και vintage βιβλιοθήκη που διαθέτει.

Απολαμβάνει να αφιερώνει χρόνο στην μουσική και ν’ ασχολείται με το μπουζούκι του, ενώ ως γκουρού των κοινωνικών μηνυμάτων, επιδεικνύει το κράνος του και συμβουλεύει τον κόσμο να υιοθετεί τα μέτρα ασφαλείας και αυτοπροστασίας.

Για πρώτη φορά: H Αθηνά Τσιλύρα μιλά για το διαζύγιο με τον Σπύρο Παπαδόπουλο!

​Η Αθηνά Τσιλύρα σε συνέντευξή της μίλησε για το διαζύγιό της με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, μετά από 25 χρόνια γάμου.
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Αθηνά Τσιλύρα μετά από “μια ζωή” που πέρασαν μαζί, ακολουθούν πια χωριστούς δρόμους, έχοντας ένα παιδί όμως που τους ενώνει και… “θα τους ενώνει για πάντα”!
Πιστεύεις στο για πάντα;
“Είκοσι πέντε χρόνια. Ισόβια είναι αυτό. Για πάντα, τι σημαίνει για πάντα; Έχουμε ένα παιδί και αυτό είναι το πάντα και για πάντα.”
Ήταν στο πλάι σου όταν πέρασες τη μεγάλη περιπέτεια με την υγείας σου;
“Πάντα είναι στο πλάι μου. Ήταν και τότε. Ξέρεις εκεί στη χώρα του πόνου ο καθένας είναι μόνος του. Τον άφησα μόνο να μου ξυρίσει το κεφάλι και ανακάλυψα ότι έχω ένα υπέροχο κρανίο. Ξέρεις πόσο σπουδαία πράγματα ανακαλύπτεις μέσα σε καταστάσεις δύσβατες;
Είναι σημαντικό το να είναι στο πλευρό σου;
“Άνθρωποι που υπήρξαν μαζί από αγάπη, οφείλουν να διατηρούν σχέσεις που βασίζονται στο σεβασμό. Υπάρχει μεταξύ μας μια σχέση ακριβή γεμάτη σεβασμό, μακριά από βλακείες και φθαροποιές καταστάσεις για την ψυχή μας”.
 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share