Κυριακή, 03 Μαρτίου 2024

Πολύ πριν τη Μαρί Κωνσταντάτου: Με αυτή τη γνωστή ηθοποιό είχε σχέση ο Γιάννης Κεντ (photo)

Δεν πάει το μυαλό σας!

26 Νοεμβρίου 2022 10:36
Πολύ πριν τη Μαρί Κωνσταντάτου: Με αυτή τη γνωστή ηθοποιό είχε σχέση ο Γιάννης Κεντ (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το όνομά του Γιάννη Κεντ έγινε γνωστό ξαφνικά μέσα από τον χώρο του θεάματος και συνδέθηκε με τις μεγαλύτερες θεατρικές παραγωγές που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια της Αθήνας. Το θέατρο, άλλωστε, φαίνεται πως αποτέλεσε την απαρχή του ειδυλλίου του με την πρώην κυρία Μίνωα Κυριακού, την Μαρί Κωνσταντάτου.

Ωστόσο, λίγα πράγματα είναι γνωστά για το παρελθόν του Γιάννη Κεντ σε ότι αφορά τα επαγγελματικά αλλά και τα προσωπικά του. Αναζητώντας, λοιπόν, περισσότερα στοιχεία γι΄αυτόν, συλλέξαμε τις εξής πληροφορίες:

Αφορμή για τη γνωριμία του με την συγγραφέα-ηθοποιό, στάθηκε η διοργάνωση φιλανθρωπικής εκδήλωσης για την Εταιρεία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού – Ελίζα.

H Μαρί Κωνσταντάτου μετά το διαζύγιο με τον Μίνωα Κυριακού στις αρχές του 2017 (ο επιχειρηματίας απεβίωσε λίγους μήνες μετά) δεν είναι σαφές εάν έχει επαγγελματική δραστηριότητα πέρα από τον Μάικ τον Φασολάκη.

Μαρί Κωνσταντάτου Γιάννης Κεντ

Από την άλλη, ο Γιάννης Κεντ δραστηριοποιείται στο χώρο του θεάματος και είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από την παραγωγή κάποιων από των πιο πολυσυζητημένων θεατρικών παραστάσεων των τελευταίων δεκαετιών, όπως ήταν «Μαντάμ Σουσού» και «Οι Μάγισσες της Σμύρνης».

Αναμφίβολα , όσοι τον ξέρουν λένε ότι, είναι αυτοδημιούργητος και οραματιστής, ωστόσο κατ’ άλλους είναι μία αμφιλεγόμενη προσωπικότητα, που στο παρελθόν αρέσκετο να συνοδεύεται από μπράβους.

Σε κάθε περίπτωση, ο Γιάννης Κεντ χάραξε τη δική του πορεία τόσο στο χώρο του τουρισμού όσο και στο χώρο του θεάματος.

Το φευγιό στο Λονδίνο και οι επιχειρήσεις

Ο Γιάννης Κεντ γεννήθηκε στην Αθήνα, όμως, ήταν μόλις 15 χρονών, όταν έφυγε από την Ελλάδα και εγκαταστάθηκε μόνιμα στο Λονδίνο, όπου μεγάλωσε με συγγενείς της μητέρας του, από την οποία, μάλιστα, προέρχεται το επίθετό που τελικά υιοθέτησε.

Εκεί ολοκλήρωσε τις σπουδές του. Η επαφή του με τους Έλληνες φοιτητές της Μεγάλης Βρετανίας, του έδωσαν το έναυσμα να στήσει την πρώτη του εταιρεία.

Μαρί Κωνσταντάτου Γιάννης Κεντ ηρώδειο

Μια εταιρεία που κάλυπτε ακριβώς αυτή την ανάγκη των 60.000 Ελλήνων που σπούδαζαν τότε στη Μ. Βρετανία. Δημιούργησε, λοιπόν, στα μέσα της δεκαετίας του ’90 και συγκεκριμένα το 1995 το Greek Flight Club, μία ιστοσελίδα κρατήσεων ταξιδιών που γρήγορα γνώρισε μεγάλη επιτυχία και έτσι ξεκίνησε η πορεία του στον κλάδο του τουρισμού. Εξάλλου το μότο του κ. Κεντ είναι «το ταξίδι είναι η ανταμοιβή».

Και η ανταμοιβή ήρθε με την ίδρυση και άλλων εταιρειών για κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων, μέχρι που ανέλαβε το ρόλο του Διευθύνοντος Συμβούλου και Γενικού Διευθυντή Ξενοδοχείων του LM group.

Αργότερα, αποφάσισε να επεκτείνει την επενδυτική του δραστηριότητα και προχώρησε στη δημιουργία της ξενοδοχειακής αλυσίδας Aquis Hotels & Resorts, που έφτασε να λειτουργεί 14 ξενοδοχεία στην Ελλάδα, τα οποία και έχασε, σύμφωνα με πηγές της τουριστικής αγοράς , διότι δεν κατέβαλε τα συμφωνηθέντα μισθώματα.

Ωστόσο, πηγές προσκείμενες στο περιβάλλον του κ. Κεντ σημειώνουν ότι έχει διατηρήσει κάποια από αυτά τα ξενοδοχεία τα οποία υπομισθώνει.

Η σχέση με τη Δήμητρα Ματσούκα

Γιάννης Κεντ Δήμητρα Ματσούκα

Σήμερα έχει στραφεί σε άλλες επιχειρήσεις στο χώρο του θεάματος. Αφορμή στάθηκε η γνωριμία του με την γνωστή ηθοποιό κ. Δημήτρα Ματσούκα με την οποία ακουγόταν έντονα ότι έζησε ένα σύντομο ειδύλλιο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share