Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αποκαλυπτική η Ρένια Λουιζίδου: Τόσα χρήματα πήρε από τη σειρά «Το σόι σου»

«Υπάρχουν κάποια χρήματα που...»

26 Νοεμβρίου 2022 10:11
Αποκαλυπτική η Ρένια Λουιζίδου: Τόσα χρήματα πήρε από τη σειρά «Το σόι σου»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ρένια Λουιζίδου πριν μερικά χρόνια είχε μιλήσει στην εφημερίδα "Real" για τα χρήματα που πήρε από το «Σόι σου» στο οποίο πρωταγωνιστούσε. Με την ευκαιρία, δείτε πόσα λεφτά πήρε η ηθοποιός από το «Καφέ της Χαράς».

«Δεν υπάρχουν «καλά λεφτά» πια στην τηλεόραση, κακά τα ψέματα. Υπάρχουν κάποια χρήματα που μπορούν να βουλώσουν κάποιες τρύπες και που σε συνδυασμό με αυτά του θεάτρου μπορούν να βοηθήσουν να τη βγάλεις καθαρή, που λέγαμε.

Πάντως, ευτυχώς, δεν είναι τα «ψίχουλα» που μου είχαν προτείνει τότε που αρνήθηκα να παίξω. Θέλω εδώ να διευκρινίσω ότι δεν είμαι σε κανένα «συννεφάκι», χωρίς να βλέπω τι γίνεται γύρω μου, δεν έχω τρελές απαιτήσεις, ούτε και κάνω άγριες διαπραγματεύσεις.

Ρένια Λουιζίδου

Αυτά δεν τα έκανα ούτε παλιά που υπήρχαν χρυσά πακέτα! Απλώς θέλω να δουλεύω αξιοπρεπώς και να μην παίζουν άθλια παιχνίδια στην πλάτη μου πατώντας στην οικονομική κρίση που υπάρχει. Δεν μ' αρέσει!»

Σε τι ποσοστό έχει πέσει το κασέ της;

«Δεν έχει νόημα να μιλήσω με ποσοστά, αλλά τα λεφτά που παίρνουμε πια στην τηλεόραση είναι πολύ, πολύ, πολύ λιγότερα. Κράτησέ το αυτό το τρεις φορές «πολύ», σε παρακαλώ. Κατάλαβες;»

Το καλό είναι ότι παίρνετε κάποια χρήματα από τις απανωτές επαναλήψεις του «Καφέ της Χαράς». Κάτι θα κάνουν και αυτά.

«Κάτι λίγο! Αλλά, πίστεψέ με, κάτι πολύ λίγο».

Ήταν άγνωστο σε όλους: Η Ρένια Λουιζίδου αποκάλυψε την πλαστική επέμβαση που έχει κάνει

Η πλαστική επέμβαση που έκανε μετά την εγκυμοσύνη της και όλα όσα δεν της άρεσαν πάνω της όταν ήταν 25 ετών αποκάλυψε η Ρένια Λουιζίδου σε νέα συνέντευξή της σε κυπριακό περιοδικό. Με την ευκαιρία, δείτε τι δήλωσε η ηθοποιός για τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Φυσικά και έκανα λιποαναρρόφηση! Για να φύγει η κοιλιά. Δεν τη θεωρούσα δική μου, επειδή μου προέκυψε με την εγκυμοσύνη. Γι' αυτό πήγα και τη διόρθωσα. Τώρα, στα υπόλοιπα, φοβάμαι πολύ τα μόνιμα πράγματα. Κι αν δεν βγει όπως μου αρέσει; Άσε με καλέ, έχω συμβιβαστεί με αυτό που είμαι! Αλλά, από την άλλη, μπορεί αύριο το πρωί, να ξεπεράσω τις φοβίες μου, να μου τη δώσει και να πάω να κάνω κάτι. Δεν ξέρω». Αυτό είχε δηλώσει η δημοφιλής ηθοποιός στο Down Town Κύπρου.

 Ρένια Λουιζίδου

Προσθέτοντας πως σαφώς και δεν είναι συμφιλιωμένη με τη εικόνα της: «Καλέ, είσαι τρελός; Με τίποτα! Εδώ δεν ήμουν ικανοποιημένη με αυτό που έβλεπα στα 25 μου, θα νιώθω ωραία τώρα που πέρασαν τα χρόνια; Δεν είμαι πια 25 χρόνων! Τότε δεν μου άρεσα καθόλου! Ούτε τα μαλλιά μου, ούτε η μύτη μου, ούτε το σχήμα μου γενικά! Είχα και φαρδιές πλάτες... Τώρα έχω συμβιβαστεί με όλα, έχω ωριμάσει, αλλά δεν μπορώ να με δω και να πω ''φτου σου, κοπελάρα μου!''»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share