Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ολυμπία Χοψονίδου: Γνώρισε τον Βασίλη Σπανούλη από «προξενιό» - Αυτός είναι ο άντρας που τους έφερε κοντά!

Δεν είχαμε ιδέα!

26 Νοεμβρίου 2022 09:43
Ολυμπία Χοψονίδου: Γνώρισε τον Βασίλη Σπανούλη από «προξενιό» - Αυτός είναι ο άντρας που τους έφερε κοντά!
(ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου είναι μαζί εδώ και 11 χρόνια, έχοντας παντρευτεί το 2011 στο κτήμα Νάσιουτζικ, παρουσία στενών φίλων και συγγενών.

Είναι γνωστό πως το ευτυχισμένο ζευγάρι γνωρίστηκε στη Μύκονο, ερωτεύθηκε ακαριαία και σήμερα ζει πιο ευτυχισμένο από ποτέ μετά από τη γέννηση και του έκτου τους παιδιού! Παράλληλα, δείτε τι αποκάλυψε η Ολυμπία Χοψονίδου για το πρόβλημα υγείας της.

Η σχέση του Βασίλη Σπανούλη με την Ολυμπία Χοψονίδου είναι βγαλμένη από παραμύθι και αυτό φαίνεται από τα στιγμιότυπα που μοιράζονται οι δυο τους μέσα από το σπίτι τους!

παιδιά Ολυμπίας Χοψονίδου και Βασίλη Σπανούλη

Αυτό που λίγοι γνωρίζουν ωστόσο είναι το ποιος τους έφερε κοντά. Οι δυο τους ήταν διακοπές στη Μύκονο και ο στενός φίλος του Βασίλη Σπανούλη, Γιάννης Μπουρούσης, θέλησε να του γνωρίσει την καλή του φίλη Ολυμπία Χοψονίδου, η οποία πριν από λίγο καιρό είχε αναδειχθεί Σταρ Ελλάς.

Τα υπόλοιπα έγιναν από μόνα τους…

Βασίλης Σπανούλης: Άφησε την Χοψονίδου «κάγκελο»! Η ατάκα που της είπε όταν την γνώρισε!

Ο Βασίλης Σπανούλης «πέταξε» την ατάκα που άφησε την Ολυμπία Χοψονίδου «κάγκελο»! Όταν την γνώρισε της αποκάλυψε το μυστικό του και την «τρέλανε» κανονικά!

Η Ολυμπία Χοψονίδου έκανε ένα σωρό αποκαλύψεις για τον αγαπημένο της σύζυγο και δε δίστασε στιγμή.

Το Q&A που έκανε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, έβγαλε στη «φόρα» όλες τις άγνωστες πτυχές της ζωής του αγαπημένου ζευγαριού.

Στο ίδιο Q&A έκανε μία ακόμα αποκάλυψη για τον Βασίλη Σπανούλη και για το χρόνο που περνάει με τα παιδιά του.

Έτσι μεταξύ άλλων, απάντησε στην ερώτηση που της έκανε ένας follower, σχετικά με το τι ώρα κοιμάται ο αρχηγός του Ολυμπιακού.

«Όταν τον γνώρισα κατάλαβα ότι κοιμάται πολύ αργά, τον ρώτησα γιατί. Μου απάντησε ότι δε θέλει να χάνει καθόλου χρόνο από την ελεύθερη ώρα της ημέρας του κοιμώμενος και ότι μία και καλή θα κοιμηθεί σε αυτή τη ζωή».

Ολυμπία Χοψονίδου γνωριμία με Σπανούλη

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share