Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ήταν ο πιο περιζήτητος άνδρας της εποχής του και παραμένει κούκλος: Ο πασίγνωστος Έλληνας σύντροφος της Βίκυς Καγιά πριν από τον Κρασσά που ελάχιστοι θυμούνται

Γόης στα καλά του χρόνια και... με άλλες ασχολίες σήμερα

26 Νοεμβρίου 2022 08:11
Ήταν ο πιο περιζήτητος άνδρας της εποχής του και παραμένει κούκλος: Ο πασίγνωστος Έλληνας σύντροφος της Βίκυς Καγιά πριν από τον Κρασσά που ελάχιστοι θυμούνται
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βίκυ Καγιά είναι γνωστή, εκτός της πορείας της σε μόντελινγκ και τηλεόραση, για το γάμο της με τον Ηλία Κρασσά, έχοντας όμως απασχολήσει και για άλλες σχέσεις της στο παρελθόν.

Η ίδια ξεκίνησε την καριέρα της στο μόντελινγκ από τα 14 και έχει διαγράψει μια σπουδαία πορεία έχοντας περπατήσει σε μεγάλες πασαρέλες του εξωτερικού.

Τα τελευταία χρόνια συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας Greece’s Next Top Model ενώ παρουσιάζει και το εξίσου επιτυχημένο «Shopping Star» στο κανάλι του Star.

Το πρώην μοντέλο εδώ και μερικά χρόνια έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Ηλία Κρασσά, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά, ωστόσο στο παρελθόν είχε υπάρξει πολύ ερωτευμένη με έναν άλλο γοητευτικό άνδρα και δεν πρόκειται για τον Νίκο Κριθαριώτη, με το λόγο του διαζυγίου τους να αποκαλύπτεται χρόνια αργότερα.

Γόης της εποχής του, διαφορετικές οι ασχολίες του σήμερα

Η Βίκυ Καγιά πριν πολλά χρόνια ήταν ζευγάρι με τον Χρήστο Κολοβό, το γοητευτικό μοντέλο της δεκαετίας του 1990.

Ο Χρήστος τότε ήταν ο γόης της εποχής και έχει περπατήσει σε πασαρέλες φορώντας ρούχα διάσημων σχεδιαστών, στο Μιλάνο στο Παρίσι και φυσικά στην Αθήνα.

Βίκυ Καγιά και Χρήστος Κολοβός

Σήμερα είναι συλλέκτης παλιών αυτοκινήτων, μηχανών, ραδιοφώνων και πολλών άλλων αντικειμένων.

Χρήστος Κολοβός σήμερα

Μπορεί τα χρόνια να έχουν περάσει, ωστόσο, όπως θα διαπιστώσετε από τις παρακάτω φωτογραφίες παραμένει το ίδιο γοητευτικός.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share