Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023

«Έλιωσε» την Κάτια Ζυγούλη με εξομολόγηση καρδιάς: Παραδοχή Σάκη Ρουβά - «Από την πρώτη στιγμή που σε είδα...»

Όσα αποκάλυψε σε ανάρτησή του ο αγαπημένος τραγουδιστής

25 Νοεμβρίου 2022 20:55
«Έλιωσε» την Κάτια Ζυγούλη με εξομολόγηση καρδιάς: Παραδοχή Σάκη Ρουβά - «Από την πρώτη στιγμή που σε είδα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Αν και παντρεύτηκαν μόλις πριν πέντε χρόνια, οι δυο τους είναι μαζί πολύ περισσότερο καιρό.

Έχοντας απεριόριστη αγάπη για τη μητέρα των παιδιών του, ο γνωστός τραγουδιστής είχε προβεί σε μια ερωτική εξομολόγηση προς το πρόσωπο της Κάτιας Ζυγούλη με αφορμή την επέτειό τους πριν δύο χρόνια.

Δείτε επίσης: Σάκης Ρουβάς: Εκείνος Κερκυραίος και η Κάτια Ζυγούλη... - Αυτή είναι η καταγωγή της!

«Από την πρώτη στιγμή που σε είδα, αισθάνθηκα μια πρωτοφανή έλξη, σα να συγχρονίστηκαν οι ενέργειές μας. Θα ‘μαι δίπλα σου όχι μια, αλλά πολλές ζωές για να περπατάω πλάι σου, να ανακαλύπτω πόσο βαθιά είναι η αγάπη μου για ‘σένα, να σχεδιάζουμε μαζί κάθε επόμενο βήμα μας. Χρόνια πολλά αγάπη μου και χρόνια μας πολλά!», είχε γράψει στον τοίχο του στο Facebook ο γνωστός τραγουδιστής.

Δείτε την ανάρτησή του:

Εξομολόγηση Ρουβά για Ζυγούλη

Άννα-Μαρία Παναρέτου: Αυτή είναι η αλήθεια για τη μητέρα του Σάκη Ρουβά - Η σχέση της με την Κάτια Ζυγούλη

Σάκης Ρουβάς: Ο γνωστός τραγουδιστής γεννήθηκε στην Κέρκυρα και πιο συγκεκριμένα στο Μαντούκι. Οι γονείς του Σάκη Ρουβά είναι ο Κωνσταντίνος Ρουβάς (σ.σ. ο πατέρας του) και η Άννα Μαρία Παναρέτου (σ.σ. η μητέρα του). Ο Σάκης Ρουβάς έχει έναν μικρότερο αδερφό. Το όνομά του είναι Αποστόλης Ρουβάς και τον οποίο φίλοι και συγγενείς τον φωνάζουν «Τόλη».

Ο πατέρας του εργάζονταν ως επαγγελματίας οδηγός. Από την άλλη, η μητέρα του είχε πιάσει δουλειά στα Duty Free του αεροδρομίου της Κέρκυρας. Το 1984 ήρθε το διαζύγιο για τους γονείς του Σάκη Ρουβά. Εκείνος και ο αδερφός του μετακόμισαν στο χωριό Ποταμός. Αυτό έγινε για να μείνουν με τους παππούδες τους.

Οι παππούδες του ήταν οι γονείς του πατέρα του. Όσον αφορά τον πατέρα του, Κωνσταντίνο, εκείνος επέλεξε να παντρευτεί ξανά, κάνοντας και άλλα παιδιά. Όταν έφτασε τα 12 έτη, ο Σάκης Ρουβάς αποφάσισε να πιάσει δουλειά. Έτσι, και έκανε, διότι έπρεπε να βοηθήσει οικονομικά την οικογένεια του και τη μητέρα του, η οποία ζούσε μόνη.

Σάκης Ρουβάς: «Νιώθω πολύ κοντά, τη μητέρα μου»

Ο γνωστός τραγουδιστής, αναφερόμενος στη μητέρα του, είχε δηλώσει κατά το παρελθόν: «Ξέρεις, τη νιώθω πολύ κοντά μου, γιατί έχουμε πολύ μικρή διαφορά ηλικίας. Ήταν μόλις 17,5 χρόνων όταν με έκανε. Ήταν παιδί. Βλέπω 18άχρονα κορίτσια σήμερα και δεν μπορώ να διανοηθώ πως θα μπορούσαν να μεγαλώνουν παιδιά. Το ίδιο ισχύει και για τη στάση της μητέρας μου σε διάφορα περιστατικά, όπως και για τον τρόπο που την αντιμετώπιζα εγώ».

Σάκης Ρουβάς: «Ξεχωριστό, το δέσιμό μας»

Στη συνέχεια, ο Σάκης, αναφέρθηκε διαχρονικά στη σχέση τους: «Είχαμε πάντα ένα πολύ ξεχωριστό δέσιμο μεταξύ μας, πάντα ήταν κοντά μου, αλλά η σχέση μας έχει περάσει από πολλές διαφορετικές φάσεις. Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια άλλαζα όχι μόνο εγώ, αλλά και τα πάντα γύρω μου, όπως και ο τρόπος που βλέπω τους ανθρώπους και τους αναλύω. Μεγαλώνοντας, λοιπόν, όλα τα γεγονότα της ζωής μου τα επισκέπτομαι ξανά με διαφορετικό τρόπο, τα αντιλαμβάνομαι και διαφορετικά κοιτάζοντάς τα από απόσταση».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share