Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θυμάστε την Ελευθερία Καρναβά; Πιο «καυτό» από ποτέ το ντροπαλό κορίτσι του GNTM!

Απίστευτες πόζες από τη νεαρή

25 Νοεμβρίου 2022 19:29
Θυμάστε την Ελευθερία Καρναβά; Πιο «καυτό» από ποτέ το ντροπαλό κορίτσι του GNTM!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ήταν ένα από τα πρόσωπα που ξεχώρισε στο GNTM 2 και μάλιστα είχε κερδίσει και το Golden Pass του διαγωνισμού.

Ο λόγος για την Ελευθερία Καρναβά, η οποία με το ιδιαίτερο στιλ της είχε κλέψει τις καρδιές των κριτών. Αν και η νεαρή δεν είχε καθόλου πείρα στο μόντελινγκ κατάφερε να εντυπωσιάσει κυρίως στις φωτογραφίσεις. Η Ελευθερία Καρναβά κάνει δειλά δειλά τα πρώτα της βήματα στο χώρο και στις φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media είναι πραγματικά αγνώριστη.

Θυμάστε τη Βίκυ από το «Ευτυχισμένοι μαζί»; Είναι και σήμερα μια κουκλάρα

Θυμάστε τον χαρακτήρα της Βίκυς, που γνωρίσαμε στο «Ευτυχισμένοι μαζί» και ήταν ζευγάρι με τον Μάκη Κοτσάμπαση, προσφέροντας άφθονο γέλιο στους τηλεθεατές; Η ηθοποιός που την ενσάρκωνε είναι και σήμερα γοητευτική, έχοντας αφήσει το δικό της στίγμα στη σειρά του Mega, από την οποία ένας ακόμη πρωταγωνιστής πέρασε μια μεγάλη προσωπική περιπέτεια.

Αυτό που δεν ξέρουν πολλοί, επίσης, είναι ότι η ηθοποιός έχει δηλώσει κατά το παρελθόν, ότι ήταν τόσο απαιτητικοί οι ρυθμοί και οι υποχρεώσεις της το διάστημα εκείνο που είχε πάθει υπερκόπωση, καταλήγοντας στο νοσοκομείο.

Ο φωτογραφικός φακός είχε εντοπίσει 10 χρόνια μετά τη Βιβή Κόκκα στο «Mayor» στο Κολωνάκι, όπου παρευρέθη προκειμένου να παρακολουθήσει την παράσταση «Πολύ Κακές Λέξεις» στην βραδιά της Σοφίας Μουτίδου. Η ηθοποιός πόζαρε ευδιάθετη και όπως μπορείτε να διαπιστώσετε κι εσείς, είναι πιο λαμπερή από ποτέ.

Η Βιβή Κόκκα, πάντως, είναι εξαιρετικά ενεργή και στα social media, όπου μας δείχνει πως και σήμερα είναι... μια κούκλα. Ζει τη ζωή της μακριά από την πίεση, που δεχόταν νωρίτερα, και δείχνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που κόντεψε την αφήσει «φυτό»

Η ίδια είχε κάνει πριν από καιρό στο «Λοιπόν» μια συγκλονιστική αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας, που προέκυψε από το άγχος, την πίεση και την κούραση στη δουλειά της.

«Ξεκίνησε από μια υπερκόπωση. Κατέληξα στο νοσοκομείο, σε σημείο να μην οξυγονώνεται επαρκώς ο εγκέφαλος μου. Μου είπαν ότι αν αργούσα κανένα τέταρτο, μπορεί να είχα μείνει φυτό. Η υπερκόπωση με είχε χτυπήσει σε βρογχίτιδα κι εγώ το άφηνα, δεν προλάβαινα να ασχοληθώ», λέει ενώ όλη αυτή η ιστορία, όπως λέει στάθηκε αφορμή να ασχοληθεί με την ενεργειακή θεραπεία.

«Κάποια στιγμή πήγα να αγοράσω μια καρέκλα μασάζ για την μητέρα μου και περιμένοντας να κλείσω την δουλειά, είδα κάποια φυλλάδια με ενεργειακές θεραπείες. Ενδιαφέρθηκα για κάποια που έγραφε στο φυλλάδιο ότι βοηθάει το ανοσοποιητικό σύστημα. Έτσι μπήκε στη ζωή μου αρχικά το ρέικι», καταλήγει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share