Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Γιάννης Κεντ: Ποιος είναι ο άνδρας που έκλεψε την καρδιά της Μαρί Κωνσταντάτου - Με τι ασχολείται

Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία χρόνια

25 Νοεμβρίου 2022 16:15
Γιάννης Κεντ: Ποιος είναι ο άνδρας που έκλεψε την καρδιά της Μαρί Κωνσταντάτου - Με τι ασχολείται
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο έρωτάς τους έχει γίνει talk of the town, ειδικά από τη στιγμή που το ζευγάρι αποφάσισε να γνωστοποιήσει την σχέση του… Νέα σελίδα στη ζωή της γύρισε η Μαρί Κωνσταντάτου, καθώς το τελευταίο διάστημα είναι full ερωτευμένη με τον γοητευτικό επιχειρηματία Γιάννη Κεντ.

Το ζευγάρι εθεάθη πρόσφατα στο μεγάλο πάρτι που διοργάνωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης, με αφορμή την πρώτη θεατρική παράσταση που ανεβάζει φέτος, με τίτλο «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του».

Όσοι τους γνωρίζουν, μιλούν για έναν έρωτα παράφορο που έχει αλλάξει τη ζωή τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μαρί Κωνσταντάτου «έχει κλέψει» την καρδιά του επιχειρηματία, ενώ όπως αποκαλύπτει η Κατερίνα Γκαγκάκη, «έχει αλλάξει η καθημερινότητα και η διάθεσή του».

Μάλιστα, το ζευγάρι λέγεται ότι ζει τον έρωτά του ανενόχλητο στην ερωτική τους φωλιά, που βρίσκεται στα νότια προάστια.

Μαρί Κωνσταντάτου γιάννης κεντ

Βέβαια, ο επιχειρηματίας διαθέτει μία πολυτελή βίλα στην καρδιά του Παλαιού Ψυχικού, την οποία και είχε αγοράσει τη δεκαετία του 2000 έναντι σχεδόν 2 εκατομμυρίων.

Ποιος είναι ο Γιάννης Κεντ;

Από το ξεκίνημα της επαγγελματικής του πορείας το 1994, έχει συμμετάσχει και επενδύσει σε διαφορετικούς επιχειρηματικούς χώρους, στοχεύοντας πάντα στο να συνδυάζει την καινοτομία, τη δημιουργικότητα και την έμπνευση.

Το 2016 ο Γιάννης Κεντ διείσδυσε στο χώρο του θεάματος, ιδρύοντας την εταιρεία θεατρικών παραγωγών «Θεατρικές Σκηνές Α.Ε.», που ξεχωρίζει για την αρτιότητα και την υψηλή ποιότητα παραγωγών, καθώς προσφέρει μερικές από τις πιο επιτυχημένες εμπορικά παραστάσεις της τελευταίας δεκαετίας στην Ελλάδα.

Στο παρελθόν έχει αναλάβει τη διαχείριση δύο θεάτρων, μεταξύ των οποίων είναι και το ιστορικό «Παλλάς» στην Αθήνα.

Ωστόσο, τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα έκανε στο χώρο του τουρισμού, το 1995, με τη δημιουργία του «Greek Flight Club», της πρώτης παγκοσμίως διαδικτυακής ιστοσελίδας κρατήσεων, ενώ στη συνέχεια, εργάστηκε σε πολυεθνικές του Λονδίνου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share