Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023

Μυθικό νυχτοκάματο: Ο Στηβ Κακέτσης αποκάλυψε το αστρονομικό ποσό που έδωσε στην Άννα Βίσση σε μια βραδιά

Ήταν πολλά τα λεφτά...

25 Νοεμβρίου 2022 16:06
Μυθικό νυχτοκάματο: Ο Στηβ Κακέτσης αποκάλυψε το αστρονομικό ποσό που έδωσε στην Άννα Βίσση σε μια βραδιά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένος στην εκπομπή «Happy Day» είχε βρεθεί πριν χρόνια ο επιχειρηματίας Στηβ Κακέτσης. Στη συνέντευξη που παραχώρησε τότε είχε αναφερθεί στην Άννα Βίσση και είχε αποκαλύψει πόσα χρήματα της έδινε τη βραδιά, για να τραγουδήσει στο κέντρο του.

«Το 1984 έπαιρνε 80.000 δραχμές τη βραδιά!», είπε ο επιχειρηματίας, προκαλώντας την έκπληξη της τηλεοπτικής παρέας. «Πόσα;», ρώτησε εντυπωσιασμένη η Ελένη Τσολάκη. Με την ευκαιρία, δείτε τι είπε για την Άντζελα Δημητρίου.

Όσο για το μεγαλύτερο νυχτοκάματο που έδωσε σε τραγουδιστή;

«Στις καλές εποχές εγώ έχω φτάσει κι έχω πληρώσει νυχτοκάματο 2.160.000 δραχμές», αποκάλυψε ο Στηβ Κακέτσης.

Δείτε το βίντεο:

Άναυδος ο Γιώργος Λιάγκας με τον Κακέτση: «Έκλαιγα πάνω στο φέρετρο και έρχεται ο Στηβ...»

Με αφορμή τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στο “Μεσημέρι”, ο Γιώργος Λιάγκας προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για την απώλεια του πατέρα του και αποκάλυψε ένα περιστατικό από την κηδεία με τον καλό του φίλο Στηβ Κακέτση. Παράλληλα, διαβάστε εδώ για το δράμα του Στηβ Κακέτση στο γάμο με την Κατιάνα Μπαλανίκα.

«Εγώ όπως το έχω βιώσει με χαμούς δικών μου ανθρώπων κι επειδή η ζωή συνεχίζεται και αυτό που λέει ο λαός ότι “οι ζωντανοί με τους ζωντανούς και οι πεθαμένοι με τους πεθαμένους” είναι μια αλήθεια. Ακόμα και στις πιο τραγικές καταστάσεις της ζωής, ο άνθρωπος βρίσκει τον τρόπο να γελάσει.

Γιώργος Λιάγκας και Στηβ Κακέτσης

Ο θάνατος του πατέρα μου ήταν τραγικός, έκλαψα πάρα πολύ. Στην κηδεία, ήταν ο φίλος μου ο Στηβ Κακέτσης, που τον αγαπώ πολύ και ξέρω τι περνάει, έρχεται ο Στηβ την ώρα που ήμουν πάνω από το φέρετρο και έκλαιγα, χτυπάει το φέρετρο και λέει “καλά, και γα..ω τα ξύλα” κι έβαλα τα γέλια ενώ έκλαιγα. Βρίσκεις κάτι και είναι αυτή ανάσα που θες να πάρεις…», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share