Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Ήταν η εποχή που είπα…»: Μίλησε ανοιχτά για το διαζύγιό του ο Πέτρος Πολυχρονίδης

Τι εξομολογήθηκε;

25 Νοεμβρίου 2022 15:10
«Ήταν η εποχή που είπα…»: Μίλησε ανοιχτά για το διαζύγιό του ο Πέτρος Πολυχρονίδης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο παρουσιαστής του «Τροχού της τύχης» και του «Asia Express», Πέτρος Πολυχρονίδης, ήταν καλεσμένος στο Dot πριν λίγες μέρες και αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη ζωή του και τις εκπομπές που παρουσιάζει, ενώ αναφέρθηκε και στην αδικοχαμένη αδελφή του.

Μιλώντας για τις πιο έντονες περιόδους της ζωής του, ο παρουσιαστής του Star αναφέρθηκε στην επαγγελματική του πορεία αλλά και στο διάστημα του χωρισμού του.

«Ευτυχώς που έφυγα από το αθλητικό και πήγα στο entertainment, στο ψυχαγωγικό, γιατί τότε ήταν η εποχή που είπα τα παιδιά στο σπίτι δικά μας είναι; Επίσης, θέλω να θυμίσω ότι είμαι διαζευγμένος, την εποχή που είχα τέσσερις δουλειές και πήγαινα σπίτι μου μόνο για να αλλάξω ρούχα», ανέφερε αρχικά ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

Πέτρος Πολυχρονίδης

Και πρόσθεσε για τον χωρισμό: «Όλα παίζουν το ρόλο τους, μπορεί να μην είναι η ουσία αλλά οι αφορμές του χωρισμού έχουν να κάνουν με πολλά πράγματα. Σαν δικό μου μερίδιο είναι αυτό, ότι είσαι ένας άνθρωπος που έκανες οικογένεια αλλά δεν μπόρεσες να διαχειριστείς τη δουλειά σου το ίδιο. Συνέχισες να δουλεύεις για να προσφέρεις. Ξεχνάς ότι ταϊζεις τα παιδιά σου αλλά θέλουν μόνο φαϊ;» εξομολογήθηκε ο Πέτρος Πολυχρονίδης καλεσμένος στο Dot.

Μετά από την επιστροφή του από την Καμπότζη και το τέλος του Asia Express, αποφάσισε να ελαττώσει τον ρυθμό με τον οποίο δουλεύει: «Όταν γύρισα από το Asia Express, είπα στον εαυτό μου να χαλαρώσει λίγο με τις δουλειές. Γιατί, κάποια στιγμή θα έρθει ο παθολόγος και θα σου πει: «ξέρεις αυτό που έχεις στο στομάχι σου δεν είναι κάτι τρομερό. Δοκίμασε απλά να δουλέψεις λιγότερο». Ευτυχώς, που έφυγα από το αθλητικό και μετακινήθηκα στο entertainment, γιατί τότε ήταν η εποχή που είπα: «τα παιδιά αυτά στο σπίτι είναι δικά μου παιδιά;». Επίσης, ήμουν διαζευγμένος την εποχή που παρουσίαζα τέσσερις αθλητικές εκπομπές και πήγαινα σπίτι κάθε Τρίτη για να αλλάξω ρούχα», σχολίασε τον ρυθμό με τον οποίο δούλευε για αρκετά χρόνια.

Το σχετικό απόσπασμα με όσα είπε ο Πέτρος Πολυχρονίδης:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share