Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

«Έφαγα μυρμήγκια, γιατί...»: Σοκαριστική η δήλωση της Μπέτυς Μαγγίρα

Τι της είχε συμβεί;

25 Νοεμβρίου 2022 15:11
«Έφαγα μυρμήγκια, γιατί...»: Σοκαριστική η δήλωση της Μπέτυς Μαγγίρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μπέτυ Μαγγίρα το πρωί της Παρασκευής(25/11) αναφέρθηκε στον αέρα της εκπομπής της «ποιος είναι πρωινιάτικα» στο Open σε μια προσωπική της ιστορία.

Δείτε επίσης για ποιον λόγο σπάραξε η Μπέτυ Μαγγίρα

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Open αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής, τον λόγο για τον οποίο η ίδια είχε φάει μυρμήγκια και αυτός ήταν... η εγκυμοσύνη της. Παρόλο που έχει κάνει δύο πανέμορφες κόρες, το κορμί της είναι αψεγάδιαστο, διότι όπως έχει πει και η ίδια προσέχει και γυμνάζεται.

Οι δηλώσεις της Μπέτυ Μαγγίρα για τα μυρμήγκια


Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι είχε φάει καταλάθος μυρμήγκια, ενώ βρισκόταν σε διακοπές με τον σύζυγο της, Δημήτρη Μάζη.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Έχουμε πάει διακοπές με τον Δημήτρη ενώ ήμουν έγκυος. Εκεί που ήμασταν στο ξενοδοχείο πείνασα κάποια στιγμή και πάω στο δωμάτιο να πάρω κάτι. Είχα αφήσει εκεί ένα σακουλάκι με φουντούκια, το είχα τυλίξει και το είχα αφήσει τον πάγκο. Αρχίζω τα τρώω και κάποια στιγμή συνειδητοποιώ ότι είχαν μπει μυρμήγκια μέσα.»!

Και πρόσθεσε: «Παθαίνω τέτοιο σοκ, αγχώθηκα για το παιδί και αρχίζω να πίνω νερό για να πνιγούν. Τι σκέφτηκα για να το σώσω; Δεν μπορείτε να φανταστείτε τη σοκ τράβηξα»!

Η Μπέτυ Μαγγίρα γενικά δεν διστάζει και καθημερινά στην εκπομπή της, «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» δοκιμάζει τα πάντα. Την Τρίτη(22/11) λοιπόν εκτός το ότι έχει ένα κορμί "λαμπάδα", η παρουσιάστρια δεν φοβήθηκε να κάνει την δοκιμασία που είχε προβληθεί την προηγούμενη μέρα στο GNTM. Η ίδια είναι απρόβλεπτη και αυτό φάνηκε ακόμη μια φορά στο πλατό την Παρασκευή (25/11) που αποκάλυψη οτι έχει φάει μυρμήγκια.

«Γιατί έπαθαν… τζότζο οι κριτές; Δυστυχώς έκαιγε το πάτωμα, δυστυχώς έκαιγαν τα αβγά, δυστυχώς το ένα, δυστυχώς το άλλο… πρέπει να ‘χεις κι εσύ την υπευθυνότητα, να είσαι υπεύθυνη του εαυτού σου» σχολίασε η Μπέττυ Μαγγίρα για τη χθεσινοβραδινή δοκιμασία του GNTM και πρόσθεσε:

«Μπορεί να έχουν μπριφαριστεί οι κριτές, η παραγωγή, επειδή φέτος τα κορίτσια δεν έχουν τόσο ταμπεραμέντο, τόσο έντονη προσωπικότητα. Δεν τους δίνει το reality που θέλουν. Διαλέγεις ένα καστ, δεν σημαίνει ότι θα σου βγει».

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια ζήτησε να της φέρουν αβγά, ώστε να… παραδώσει μαθήματα πασαρέλας στις διαγωνιζόμενες του GNTM.

«Έλα καλέ, πανεύκολο είναι. Πώς τα έσπαγαν αυτές εχθές;» σχολίασε στο τέλος η Μπέττυ Μαγγίρα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share