Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ευτυχισμένη μητέρα η Δήμητρα Ρουμπέση: Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή της μετά το διαζύγιο από τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Δεν έχουν καμία σχέση πλέον

25 Νοεμβρίου 2022 14:42
Ευτυχισμένη μητέρα η Δήμητρα Ρουμπέση: Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή της μετά το διαζύγιο από τον Ανδρέα Μικρούτσικο
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Δήμητρα Ρουμπέση πριν χρόνια παράτησε τον Ανδρέα Μικρούτσικο και ξεκίνησε νέα ζωή! Τι κάνει και πώς είναι σήμερα;

Μιλάμε για την πρώην σύζυγο για αρκετά χρόνια του Ανδρέα Μικρούτσικου, που για μια εποχή μεσουράνησε στις στήλες της showbiz αλλά τα τελευταία χρόνια, μετά τον επεισοδιακό χωρισμό της με τον Μικρούτσικο, έχει αποτραβηχτεί από τη δημοσιότητα.

Για ένα μεγάλο διάστημα έμενε μαζί με το σύζυγό της Ιωάννη Λιβέρη, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδάκια, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, στη Ζάκυνθο.

Δήμητρα Ρουμπέση Ανδρέας Μικρούτσικος

Έπειτα όμως, η πρώην παρουσιάστρια φαίνεται πως αποφάσισε να γυρίσει και πάλι σελίδα στη ζωή της και να επιστρέψει και στην Αθήνα.

Μαζί της εννοείται, είναι και η οικογένεια της και ζουν στην Νέα Σμύρνη, όπου είναι και οι γονείς τη, ενώ το νέο της επάγγελμα είναι οι Pilates.

Σούσουρο με τον Ανδρέα Μικρούτσικo: «Είχα ντυθεί γριά ζητιάνα για να τον παρακολουθήσω» (Video)

Η γνωστή τραγουδίστρια Σοφία Βόσσου αποκάλυψε μία απίστευτη ιστορία από τα χρόνια που διατηρούσε σχέση της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε, πως έχει κάνει ακραία πράγματα για τον έρωτα, όπως “παρακολουθήσεις”, περιγράφοντας μία απίστευτη ιστορία με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

“Τον είχα παρακολουθήσει παλιά, στις αρχές της σχέσης. Υποπτευόμουν ότι με κάποια “τσιλιμπούρδιζε”. Μου είπε ότι θα πάει για καφέ με ένα φίλο του κι εγώ ντύθηκα γριά, έφυγα από τα Μελίσσια και πήγα στη “Σόνια” στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, μέσα στον χειμώνα. Είχα βάλει και μαξιλάρι για καμπούρα, είχα βαφτεί. Είχα κάτσει εκεί απ’ έξω σαν γριά ζητιάνα. Πέρασε από μπροστά μου, δεν με κατάλαβε“, αποκάλυψε χαρακτηριστικά η Σοφία Βόσσου.

Αναφερόμενη στον έρωτα και τις σχέσεις η Σοφία Βόσσου είπε: “Είμαι μόνη σαν το λεμόνι. Μου λείπει ο έρωτας, θέλω να ερωτευτώ. Τις συντροφικότητες δεν τις μπορώ. Δεν μπορώ αυτό το “άντε να βρούμε κάποιον για να είμαστε μόνες μας”. Αν μου αρέσει ένας άντρας, θα του το δείξω με τον τρόπο μου. Όταν χωρίζω, πεθαίνω, σπαρταράω, κλαίω, πενθώ”.

Δείτε όλα όσα είπε στο σχετικό βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share