Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2023

«Εξερράγη» ο Κρατερός Κατσούλης: Αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το διαζύγιο από την Κατερίνα Καραβάτου

Τι εξομολογήθηκε για το χωρισμό τους;

25 Νοεμβρίου 2022 13:43
«Εξερράγη» ο Κρατερός Κατσούλης: Αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το διαζύγιο από την Κατερίνα Καραβάτου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα από τα διαζύγια που έφερε το 2021 στην ελληνική showbiz ήταν αυτό των παρουσιαστών της εκπομπής Στη φωλιά των Κου Κου. Ένα διαζύγιο αρχικά τηλεοπτικό που ακολουθήθηκε και από την απόφαση του χωρισμού που πήραν για την προσωπική τους ζωή ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου.

Ο Κρατερός Κατσούλης είχε μιλήσει στην κάμερα για το τέλος της συνεργασίας του με την Κατερίνα Καραβάτου αλλά και για το τέλος του γάμου τους. Με την ευκαιρία, δείτε ποια είναι η σχέση του ηθοποιού με τη Ζέτα Δούκα.

«Θα έφευγα έτσι κι αλλιώς από τους Κου Κου. Το είχα πει αυτό το πράγμα, ήθελα να φύγω. Είχα κουραστεί γιατί δεν μπορούσα να κάνω τίποτα άλλο. Όταν πια, λοιπόν, ήρθε η επιβεβαίωση ότι ξεκινάει η ταινία “Σμύρνη μου αγαπημένη”, ήταν για μένα πάρα πολύ σημαντικό να μπορώ να είμαι μέρος αυτής της ταινίας», είχε σημειώσει για την απόφασή του να αποχωρήσει από την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή που παρουσίαζε με την Κατερίνα Καραβάτου στο Star την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν.

«Εμείς λέγαμε με την Κατερίνα πολλές φορές ότι πιο πολύ είμαστε μαζί στην εκπομπή τα πρωινά παρά τις υπόλοιπες ώρες και εγώ είχα πει ότι δεν αντέχω άλλο γι’ αυτό και δε θα ξανακάνω πρωινό. Το ότι δυο άνθρωποι αποφασίζουν να μην είναι μαζί για τους δικούς τους προσωπικούς λόγους δεν έχει να κάνει καθόλου με τα παιδιά» είχε αναφέρει ο Κρατερός Κατσούλης και συνέχισε:

«Υπήρξε μια περιπέτεια υγείας τον Ιανουάριο του 2018, είναι γνωστό. Με έβαλε σε μια διαδικασία να σκεφτώ πως ότι είναι που θέλω να κάνω θα πρέπει να το κάνω τώρα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share