Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκάρει ο Γιάννης Μάρκου για τη δολοφονική επίθεση στη Βαρυμπόμπη: «Έκοψε τις αρτηρίες... έτρεχε πολύ αίμα» - Τι είπε για την Τζούλια Νόβα (Video)

«Οι γιατροί πάλεψαν πολλή ώρα για να με κρατήσουν...»

25 Νοεμβρίου 2022 13:34
Σοκάρει ο Γιάννης Μάρκου για τη δολοφονική επίθεση στη Βαρυμπόμπη: «Έκοψε τις αρτηρίες... έτρεχε πολύ αίμα» - Τι είπε για την Τζούλια Νόβα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα και στη δημοσιογράφο, Μαρία Βλάχου ο Γιάννης Μάρκου, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες δέχθηκε δολοφονική επίθεση στη Βαρυμπόμπη, με τουλάχιστον 15 μαχαιριές.

Ο γνωστός επιχειρηματίας αναφέρθηκε στο σοκαριστικό περιστατικό, αλλά και το ενδιαφέρον που έδειξε η πρώην σύντροφός του, Τζούλια Νόβα.

«Θυμάμαι ότι πήγα και του μίλησα, με έβρισε, ήρθαμε πολύ κοντά. Εγώ είχα τα χέρια στις τσέπες, γιατί δεν είχα πρόθεση να τον χτυπήσω. Μου επιτέθηκε από πίσω, δεν τον έβλεπα» περιέγραψε ο επιχειρηματίας και συμπλήρωσε:

«Έβλεπα έναν άνθρωπο να με χτυπάει με ελαφρές γροθιές στα πόδια. Δεν πρόλαβα να καταλάβω τι γίνεται. Όταν μετά είδα τα αίματα, τότε συνειδητοποίησα ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα».

«Έτρεχε πολύ αίμα, γιατί είχε κόψει αρτηρίες. Έδεσα ένα μαντήλι στο πόδι μου ψηλά, για να περιορίσω τη ροή του αίματος και μετά λιποθύμησα στο αυτοκίνητο νομίζω. Και ερχόμουν και λιποθυμούσα… Έχανα πολύ αίμα» αναφέρει ο Γιάννης Μάρκου.

«Οι γιατροί πάλεψαν πολλή ώρα για να με κρατήσουν. Μέχρι να με διασωληνώσουν και να περάσω 48 ώρες διασωληνωμένος και μετά άλλες 48 ώρες στην εντατική. Δε φοβήθηκα, ήταν ένα μάθημα ζωής, για να καταλάβω την αξία της» κατέληξε.

Τέλος, ο Γιάννης Μάρκου αναφέρθηκε και στην πρώην σύντροφό του, Τζούλια Νόβα, λέγοντας: «Εννοείται ότι η Τζούλια ενδιαφέρθηκε για εμένα. Αλίμονο, τόσα χρόνια ήμασταν μαζί».

Γιάννης Μάρκου: Προφυλακίστηκε ο 26χρονος που μαχαίρωσε τον επιχειρηματία - Αρνήθηκε την κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας (Video)

Προφυλακίστηκε ο 26χρονος που μαχαίρωσε τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου στη Βαρυμπόμπη. Ενώ, αρνήθηκε την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, λέγοντας ότι βρισκόταν σε άμυνα. Παράλληλα, ο Γιώργος Κούστας, γιατρός που κουράρει τον επιχειρηματία μίλησε στο Live News και ανέφερε ότι οι μαχαιριές που είχε το θύμα δεν ήταν απλές μαχαιριές ήταν, όπως είπε ο ίδιος «δολοφονικές».

«Αυτός είναι τρελός, ήθελε να σκοτώσει άνθρωπο»

Μιλώντας για όσα συνέβησαν τα ξημερώματα της Παρασκευής 28 Οκτωβρίου, όταν ο γνωστός επιχειρηματίας και η παρέα του βρέθηκαν σε καντίνα στη Βαρυμπόμπη μετά τη νυχτερινή τους διασκέδαση, ο Γιάννης Μάρκου παραθέτει το σοκ που υπέστη.

«Ο άνθρωπος πρέπει να είναι λογικά… τρελός; Άρρωστος… Δηλαδή, το ότι γονάτισε κάτω και άρχισε να με χτυπάει… Κατ’ αρχάς, εγώ δεν κατάλαβα τι έκανε. Εγώ νόμιζα ότι μου χτύπαγε τα πόδια… Δεν μπορούσα να καταλάβω ακριβώς τι κάνει… Αυτός ήθελε να σκοτώσει άνθρωπο εκείνη την ημέρα και βρήκε εμένα. Δεν εξηγείται αλλιώς. Δεν τον ήξερα τον άνθρωπο, δεν τον γνώριζα…» δήλωσε στην εκπομπή «Tlive» ο Γιάννης Μάρκου.

Όπως εξήγησε ο ίδιος, δεν φανταζόταν ότι αυτός ο μικρός διαπληκτισμός μπορούσε να εξελιχθεί με αυτόν τον τρόπο.

«Το να πεις σε κάποιον «η σειρά σου είναι αυτή και πρέπει να τη σεβαστείς» και… Δηλαδή, μια συμβουλή δίνεις σε κάποιον για να σεβαστεί, το λάθος, ίσως, που θα μπορούσε να είχε κάνει. Οπότε τι κάνει; Ζητάει συγγνώμη και λέει »α, συγγνώμη, δεν το κατάλαβα» και πάει πίσω», αναφέρει χαρακτηριστικά ο επιχειρηματίας.

Συνεχίζοντας την περιγραφή του περιστατικού, ο Γιάννης Μάρκου εξήγησε: «Αυτός έκανε κάποια βήματα πιο κάτω και μου είπε »έλα εδώ, έλα να σου πω, έλα εδώ να σου πω», και λέω κάτι θα θέλει να μου πει, δεν μπορούσα να καταλάβω τι ακριβώς συμβαίνει και όταν έφτασα κοντά του, έσκυψε, σχεδόν γονάτισε και με τρύπαγε παντού με σουγιά και τον γύριζε δεξιόστροφα κιόλας, δηλαδή προσπαθούσε να με σκοτώσει, δεν υπήρχε, δηλαδή ήταν ολοφάνερο. Ο άνθρωπος δεν πρέπει να είναι στα καλά του. Δεν εξηγείται τέτοια συμπεριφορά».

Ευτυχώς, τα τραύματα του επιχειρηματία δεν αποδείχθηκαν μοιραία, με τον Γιάννη Μάρκου να είναι πλέον καλύτερα, αν και παραμένει στο νοσοκομείο.

«Είμαι καλύτερα, αλλά υπάρχουν θέματα τα οποία θέλουν φυσικοθεραπεία. Έχουν προκληθεί βλάβες σοβαρές και ελπίζω να λυθούν… Ελπίζω! Θα το δείξει ο χρόνος… Ψυχολογικά είμαι αρκετά καλά, γιατί αν σε πάρει από κάτω, μετά τελείωσε… δεν μπορείς να το υποστηρίξεις. Kαι επειδή έχω διάφορα χειρουργεία, αναγκαστικά, ψυχολογικά πρέπει να είμαι καλά.

Οπότε πίεσα τον εαυτό μου και είπα »είμαι καλά». Θα δείξει ο χρόνος, δηλαδή πρέπει να ξεπρηστεί το ένα μου πόδι, το οποίο είναι χάλια, να μπω αύριο χειρουργείο, να μου το καθαρίσουν, να μου το ξαναράψουν και να ξεπρηστεί, όσο είναι δυνατόν, και να δούμε από μεθαύριο τι γίνεται…», ανέφερε στη συνέχεια ο επιχειρηματίας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share