Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Καθήλωσε η Αννίτα Πάνια: «Εκανα παιδί με τον Νίκο Καρβέλα γιατί…»

Τι εξομολογήθηκε;

25 Νοεμβρίου 2022 12:26
Καθήλωσε η Αννίτα Πάνια: «Εκανα παιδί με τον Νίκο Καρβέλα γιατί…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένη στην late night εκπομπή της Αννίτας Πάνια, με τίτλο «Ανοιχτά», βρέθηκε προ μηνών η Άννα Βίσση και φυσικά η συζήτηση δεν θα μπορούσε να μην κινηθεί γύρω από τον Νίκο Καρβέλα, τον άντρα που τις ενώνει.

«Την πρώτη δεκαετία που τον γνώρισα δεν τον ήθελα καθόλου, ήταν επιθετικός, μου την έλεγε διαρκώς και ήταν πολύ… μάγκας. Εγώ άρχισα αμέσως να ενδιαφέρομαι για εκείνον. Στην αρχή ήταν έντονος, αλλά μετά μαζεύτηκε. Μου έλεγε τις… βρωμιές του, μου τα έλεγε όλα» είπε αρχικά η Άννα Βίσση, αναφερόμενη στον Νίκο Καρβέλα. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η άγνωστη τραγωδία που βίωσε η Αννίτα Πάνια.

Καρβέλας Πάνια

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής εμφανίστηκε και η Σοφία Καρβέλα, η οποία μίλησε για τους γονείς της, αλλά και την πρώτη στιγμή, πριν χρόνια, που συνάντησε την Αννίτα.

Η εξομολόγηση από την Αννίτα Πάνια

Τότε η παρουσιάστρια πέρασε σε μια προσωπική εξομολόγηση…

«Θα ήμουν περήφανη να ήταν παιδί μου η Σοφία Καρβέλα, αλλά είναι αδερφή του γιου μου. Είναι ο λόγος που έκανα παιδί με τον Καρβέλα γιατί υπάρχει πρόβλημα με τον Καρβέλα, βλέπεις ο άνθρωπος δεν είναι πολύ καλά… Αν δεν έβλεπα τη Σοφία η οποία βγήκε κανονικό παιδί, δεν θα είχα προχωρήσει με τον Νίκο» είπε η παρουσιάστρια.

Δείτε το βίντεο με την εξομολόγηση της Αννίτας Πάνια

«Σε αγαπώ...»: Η Αννίτα Πάνια αποκάλυψε τον νέο της «έρωτα» μετά το διαζύγιο με τον Νίκο Καρβέλα

Ένα... διαχρονικό της έρωτα είχε εξομολογηθεί η Αννίτα Πάνια, προλογίζοντας με αυτό τον τρόπο την τότε επόμενη καλεσμένη της, που θα έχει στον αέρα του Open.

Η παρουσιάστρια είχε υποδεχτεί τη Ζήνα Κουτσελίνη για μία συνέντευξη που συζητήθηκε. Η αγαπημένη παρουσιάστρια μάλιστα είχε ανοίξει όλα τα χαρτιά της μέσα από τη συχνότητα του Open. Με την ευκαιρία, αυτός ήταν ο λόγος που αγανάκτησε η Αννίτα Πάνια.

Αννίτα Πάνια

Η εξομολόγηση για την Κουτσελίνη

Ο τηλεοπτικός σταθμός μάλιστα, θέλησε να μας δώσει μία γεύση απ' όσα θα διαδραματιστούν μπροστά στα μάτια μας δίνοντάς μας το trailer της εκπομπής, η οποία προς το παρόν δεν είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη.

Η ίδια η Πάνια ανέφερε το εξής: «Γι’ αυτό την αγαπώ! Για τις αλήθειες της! Την Πέμπτη στις 00.15. Η @zina_koutselini στο ΑΝΟΙΧΤΑ μοιράζει αλήθειες.. Αντέχετε;;».

Όσο για τα όσα ακούστηκαν στο trailer; «Εδώ μου 'πανε να πάω διευθύντρια για να πληρωθώ καλά και δε πήγα, θα στα πω εσένα εδώ πέρα επειδή με έβγαλες καλεσμένη; Στάξ' τα μου! Στη ζωή... ό,τι αγάπησα έφυγε νωρίς! Οι καταστάσεις που έχω ζήσει μέχρι τα 12, δεν περιγράφονται», είναι μερικές από τις δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη, οι οποίες αναφέρονται στη λεζάντα της σχετικής ανάρτησης του Ανοιχτού Καναλιού.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share