Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Πισίνα, υπαίθρια τραπεζαρία και πέντε υπνοδωμάτια: Αυτό ήταν το σπίτι του Νίκου Χατζηνικολάου πριν μετακομίσει (photos)

Πανέμορφο!

25 Νοεμβρίου 2022 11:15
Πισίνα, υπαίθρια τραπεζαρία και πέντε υπνοδωμάτια: Αυτό ήταν το σπίτι του Νίκου Χατζηνικολάου πριν μετακομίσει (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς Έλληνες δημοσιογράφους, καθώς έχει μια μακροχρόνια πορεία στον χώρο της ενημέρωσης, ειδικά μέσω της τηλεόρασης.

Ο ίδιος τα τελευταία χρόνια κατοικεί σε ένα πανέμορφο σπίτι στην Εκάλη, μαζί με την Κρίστη Τσολακάκη και τα παιδιά τους, το οποίο έχει μέχρι και εσωτερικό ασανσέρ.

Παρ' όλα αυτά, αυτή η βίλα δεν ήταν το πρώτο σπίτι του Νίκου Χατζηνικολάου, καθώς προηγουμένως έμενε πάλι στην Εκάλη, αλλά σε άλλο χώρο.

σπίτι Νίκου Χατζηνικολάου

Το σπίτι που ζούσε παλιά διέθετε σαλόνι με μαρμάρινο υπέροχο τζάκι το οποίο επικοινωνούσε με τον κήπο με συρόμενες τζαμαρίες. Το πάτωμα του σπιτιού ήταν όλο από ξύλο ιρόκο, ενώ το ταβάνι του σπιτιού στολιζόταν από λιτό γύψινο σχέδιο όπως και η τεράστια σκάλα που οδηγούσε στο πάνω όροφο των 3 υπνοδωματίων και της σοφίτας, ενώ στο ταβάνι του σπιτιού υπήρχε λιτό γύψινο σχέδιο.

βίλα Νίκου Χατζηνικολάου

Στο ισόγειο επίσης υπήρχε και η τεράστια και καταπληκτικού design κουζίνα και η τραπεζαρία, η οποία επεκτεινόταν το καλοκαίρι σε μία ανοικτή υπαίθρια τραπεζαρία με πέργολα, από την οποία μέσω λίγων σκαλοπατιών επικοινωνούσε με την πισίνα. Ο κήπος μπροστά και πίσω από το σπίτι ήταν μαγευτικός και παρείχε προστασία από τα περίεργα βλέμματα.

Το Master Bedroom είχε μαρμάρινο μπαλκόνι, θαυμάσιες ντουλάπες καλυμμένες από καθρέπτη και το μπάνιο του δωματίου, όλο από σομόν μάρμαρο αποτελείτο από δύο συνεχόμενους απόλυτα διακριτούς και λειτουργικούς χώρους. Ο πρώτος όροφος στεγάζε και τα άλλα δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια με όλους τους αναγκαίους υποστηρικτικούς χώρους.

σπίτι Νίκου Χατζηνικολάου κήπος

Μάλιστα μετά την μετακόμιση του Νίκου Χατζηνικολάου στη βίλα πήγαν να μείνουν ο Νίκος Οικονόμου και η Όλγα Λαφαζάνη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share