Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σωτήρης Μπασιάκος: Αυτός είναι ο άγνωστος δεύτερος σύζυγος της Χαρούλας Αλεξίου (photo)

Παντρεύτηκαν το 1992!

25 Νοεμβρίου 2022 10:42
Σωτήρης Μπασιάκος: Αυτός είναι ο άγνωστος δεύτερος σύζυγος της Χαρούλας Αλεξίου (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η σπουδαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια Χάρις Αλεξίου, το 1992 ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας για δεύτερη φορά με τον τότε μάνατζερ της, Σωτήρη Μπασιάκο.

Η Χάρις Αλεξίου βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του ελληνικού τραγουδιού από τη δεκαετία του 1970. Έχει συνεργαστεί με όλους σχεδόν τους μεγάλους τραγουδιστές, μουσικοσυνθέτες και στιχουργούς, παλαιότερους και νεότερους, είτε δισκογραφικά είτε σε μουσικές σκηνές, πίστες και συναυλίες.

Την πρώτη φορά που ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας ήταν με τον παραγωγό Αχιλλέα Θεοφίλου, ενώ η δεύτερη φορά ήταν το 1992.

Σωτήρης Μπασιάκος: Αυτός είναι ο άγνωστος δεύτερος σύζυγος της Χαρούλας Αλεξίου (photo)

Η Χάρις Αλεξίου παντρεύτηκε τον Σωτήρη Μπασιάκο την 1η Μαρτίου 1992, στην εκκλησία της Αγίας Ειρήνης στον κέντρο της Αθήνας, στην Αιόλου. Εκεί, είχε συγκεντρωθεί πλήθος θαυμαστών για να τη δουν από κοντά, ενώ ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο Ανδρέας Βουτσινάς, ο Μάνος Ελευθερίου και η Δήμητρα Λιάνη.

Η Χάρις Αλεξίου έλαμπε μέσα στο ολόλευκο νυφικό της, ενώ φορούσε βέλο στα μαλλιά της.

Στιγμιότυπα από τον γάμο της από το δελτίο ειδήσεων του MEGA:

Δεν είχαμε ιδέα: Αυτό είναι το πραγματικό όνομα της Χαρούλας Αλεξίου

Στην φόρα βγήκε το πραγματικό όνομα της Χαρούλας Αλεξίου, με το οποίο... πάθαμε πλάκα, την ώρα που η ίδια, με μια συγκινητική ανακοίνωση, γνωστοποιούσε το οριστικό της τέλος από το τραγούδι.

Το αληθινό της ονοματεπώνυμο, λοιπόν, είναι Χαρίκλεια Ρουπάκα. Έχει γεννηθεί στις 27 Δεκεμβρίου 1950 και στα 71 της χρόνια έχει αποτελέσει μια από τις σπουδαιότερες προσωπικότητες στην ιστορία της ελληνικής δισκογραφίας.

Είναι μία από τις δημοφιλέστερες Ελληνίδες τραγουδίστριες και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του ελληνικού τραγουδιού από τη δεκαετία του 1970. Έχει συνεργαστεί με όλους σχεδόν τους μεγάλους τραγουδιστές, μουσικοσυνθέτες και στιχουργούς, παλαιότερους και νεότερους, είτε δισκογραφικά είτε σε μουσικές σκηνές, πίστες και συναυλίες: Μάνο Λοΐζο, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Αντώνη Βαρδή, Γιάννη Πάριο, Δήμητρα Γαλάνη, Γιώργο Νταλάρα, Άννα Βίσση, Βίκυ Μοσχολιού, Γιάννη Σπανό, Άλκηστη Πρωτοψάλτη, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Μίκη Θεοδωράκη, Μάνο Χατζιδάκι, Νικόλα Άσιμο, Γιώργο Ζαμπέτα, Θάνο Μικρούτσικο, Λευτέρη Παπαδόπουλο, Μάνο Ελευθερίου, Λίνα Νικολακοπούλου, Κώστα Χατζή, Μανώλη Ρασούλη, Σωκράτη Μάλαμα, Αλκίνοο Ιωαννίδη, Γιάννη Σπάθα, Νίκο Πορτοκάλογλου, Αφροδίτη Μάνου,Αθηναϊκή Κομπανία, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Γιάννη Κότσιρα και πολλούς άλλους. Έχει εμφανιστεί στις κορυφαίες αίθουσες του κόσμου και έχει τιμηθεί με σημαντικές διακρίσεις.

Έχει ηχογραφήσει πάνω από 30 προσωπικούς δίσκους. Παρότι η ίδια δε συνηθίζει να αναφέρεται στις πωλήσεις των δίσκων της, σύμφωνα με την έρευνα του Πέτρου Δραγουμάνου (2009), η Χάρις Αλεξίου είναι στην πρώτη θέση μεταξύ των τραγουδιστριών και συνολικά στην τρίτη πίσω από τους Γιώργο Νταλάρα και Γιάννη Πάριο στην κατάταξη με τις περισσότερες πωλήσεις προσωπικών δίσκων που έχουν γίνει χρυσοί ή πλατινένιοι από το 1970 έως το 2009. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οκτώ από τους προσωπικούς της δίσκους έχουν ξεπεράσει τις 11.000.000 πωλήσεις, ούσα η μόνη γυναίκα τραγουδίστρια που το έχει καταφέρει στην ελληνική δισκογραφία.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share