Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022

Προσωπική επίθεση από την Ραμόνα Βλαντή: «Μιλάω καλύτερα ελληνικά από τη Δήμητρα Αλεξανδράκη»

Γιατί βγάζει τόσο μίσος ξαφνικά;

25 Νοεμβρίου 2022 10:54
Προσωπική επίθεση από την Ραμόνα Βλαντή: «Μιλάω καλύτερα ελληνικά από τη Δήμητρα Αλεξανδράκη»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ραμόνα Βλαντή εμφανίστηκε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και αναφέρθηκε στον νέο κύκλο του My Style Rocks. Επιπλέον η ίδια μίλησε και για την κριτική που έχει δεχτεί όσον αφορά στην προφορά της και στις γνώσεις που έχει για την ελληνική γλώσσα.

Μάθετε επίσης γιατί χώρισε η Δήμητρα Αλεξανδράκη λίγο πριν τον γάμο

«Η Μέγκι Ντρίο γιατί να είναι στο My Style Rocks; Ως τι να είναι; Και εγώ αύριο παίζω ποδόσφαιρο. Τι σημαίνει; Όλα τα μοντέλα ντύνονται καλά και ξέρουν από ρούχα; Ποιες γνώσεις έχει, για να μπορεί να το κρίνει αυτό;» είπε αρχικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στα ελληνικά της τονίζοντας ότι μιλάει καλύτερα την ελληνική, από πολλές άλλες γυναίκες: «Νομίζω δεν συγκρίνονται τα δικά μου ελληνικά με τα ελληνικά πολλών κοριτσιών στον χώρο.

Έχω κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια και νομίζω το λεξιλόγιο που έχω εγώ, αν το συγκρίνω με άλλες Ελληνίδες, ας πούμε την Δήμητρα Αλεξανδράκη, εγώ μιλάω πολύ καλύτερα ελληνικά.

Είμαι ένας μορφωμένος άνθρωπος, μιλάω 4 γλώσσες. Ας μας πουν πόσες γλώσσες μιλούν και οι ίδιες».

Ο σχολιασμός για τα ελληνικά της Ραμόνα Βλαντή


Τα... ελληνικά της Ραμόνα Βλαντή, είχε σχολίασε η Έλενα Χριστοπούλου.

«Θέλω να δώσω μια γλυκιά συμβουλή στη Ραμόνα. Επειδή κάποια στιγμή είπε ότι δεν μπορεί η Σοφία Χατζηπαντελή να κάνει τηλεόραση εδώ, γιατί δεν ξέρει καλά ελληνικά και δεν μιλάει καλά τη γλώσσα. Θέλω να πω ότι η γλώσσα μας βιάζεται από όλους μας καθημερινά ποικιλοτρόπως και στην τηλεόραση και όχι μόνο», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Δεν μπορεί η Ραμόνα, την οποία συμπαθώ και εκτιμώ, να λέει κάτι για ένα άλλο κορίτσι, όταν κι εκείνης τα ελληνικά δεν είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει. Αυτά τα λέει χρόνια η Ραμόνα, εγώ τη συμπαθώ και την εκτιμώ. Δεν μπορούμε να λέμε για άλλες γυναίκες τέτοια πράγματα, όταν κι εμείς δεν είμαστε..».

Αναφορικά με την ίδια τη Ραμόνα σαν προσωπικότητα, είπε: «Είναι εκρηκτική και με πολλή αγάπη της λέω ότι δεν μπορούμε να μιλάμε για άλλες γυναίκες έτσι, με πολλή αγάπη».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share