Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θα μπορούσε να είναι παιδί του Νίκου Ευαγγελάτου: Αυτή είναι η κούκλα κόρη της πρώην συζύγου του, Ζέτας Θεοδωρακοπούλου (photos)

Μοιάζει αρκετά στον αδελφό της, Λάμπη

25 Νοεμβρίου 2022 10:40
Θα μπορούσε να είναι παιδί του Νίκου Ευαγγελάτου: Αυτή είναι η κούκλα κόρη της πρώην συζύγου του, Ζέτας Θεοδωρακοπούλου (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ζέτα Θεοδωρακοπούλου υπήρξε κάποτε η σύζυγος του Νίκου Ευαγγελάτου, με την ίδια να προχωρά στη ζωή της και να είναι απόλυτα ευτυχισμένη στα προσωπικά της, πετυχαίνοντας και επαγγελματικά.

Η ίδια, άλλωστε, είναι η πρώτη γυναίκα που παρουσίασε την αθλητική επικαιρότητα σε ελληνικό τηλεοπτικό σταθμό και μετά το διαζύγιό της με τον Νίκο Ευαγγελάτο έφτιαξε ξανά τη ζωή της.

Η νέα της ζωή μετά τον χωρισμό

Η γνωστή αθλητικογράφος υπήρξε παντρεμένη με τον Νίκο Ευαγγελάτο, με τον οποίο απέκτησαν έναν γιο, τον Λάμπη. Το ζευγάρι ωστόσο έβαλε τέλος στη σχέση του το 1999, με τον δημοσιογράφο μετά από λίγα χρόνια να παντρεύεται για δεύτερη φορά την Τατιάνα Στεφανίδου.

Μετά το διαζύγιο με τον Νίκο Ευαγγελάτο, η Ζέτα Θεοδωρακοπούλου παντρεύτηκε τον Χρήστο Κουμάντο, με τον οποίο το 2003 απέκτησε μια κόρη, τη Φωτεινή, βιώνοντας την απόλυτη ευτυχία με τη σημερινή της οικογένεια.

Φρικτές στιγμές για Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκο Ευαγγελάτο - Το άγνωστο τροχαίο που τους άλλαξε τη ζωή

Τη δική της εξομολόγηση μέσα από την εκπομπή T-Live είχε κάνει πριν καιρό η Τατιάνα Στεφανίδου, αποκαλύπτοντας το τροχαίο που είχε στο παρελθόν και αναστάτωσε τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Με αφορμή το θέμα που παρουσίασε σχετικά με τη φονική καραμπόλα τριών αυτοκινήτων στη Λεωφόρο Σουνίου, η παρουσιάστρια έκανε μία προσωπική αποκάλυψη. Με την ευκαιρία δείτε πόσο έχει μεγαλώσει και ομορφύνει ο γιος της με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Η ίδια στο παρελθόν είχε τροχαίο στο συγκεκριμένο σημείο, το οποίο είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο. Όπως είπε η παρουσιάστρια, το τρακάρισμα την οδήγησε μάλιστα στο να γεννήσει πρόωρα.

«Η αλήθεια είναι πως έχουν γίνει πάρα πολλά τροχαία σε αυτόν τον δρόμο. Να σας πω και τη δική μου εμπειρία. Και εγώ παραλίγο να χάσω τη ζωή μου. Ήμουν έγκυος. Δυο μέρες πριν γεννήσω, τράκαρα μέσα στην τρύπα του Καραμανλή και ήρθε το παιδί πρόωρα στον κόσμο. Έχω και εγώ εμπειρία. Είναι ένας από τους πιο επικίνδυνους δρόμους» είπε χαρακτηριστικά η Τατιάνα Στεφανίδου στη μητέρα της άτυχης 39χρονης που έχασε τη ζωή της στο σημείο.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share