Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Του... φέρνει αρκετά: Αυτός είναι ο αδερφός του Κωνσταντίνου Αργυρού που ελάχιστοι γνωρίζουν (φωτο)

Εσείς τον ξέρατε;

25 Νοεμβρίου 2022 10:39
Του... φέρνει αρκετά: Αυτός είναι ο αδερφός του Κωνσταντίνου Αργυρού που ελάχιστοι γνωρίζουν (φωτο)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμα από την απαιτητική καθημερινότητα και πήγε μαζί με τον αδέρφο του στο εξωτικό Ντουμπάι για διακοπές. Ο τραγουδιστής γνωστοποίησε τις διακοπές του μέσα από το Instagram και μοιράστηκε στιγμιότυπα μαζί με τον αδερφό του, Παύλο. Με την ευκαιρία, δείτε επίσης τον Κωνσταντίνο Αργυρό να κάνει γυμναστική και να γίνεται viral στο TikTok.

Ο γνωστός ερμηνευτής είναι ιδιαίτερα δεμένος τόσο με τον αδερφό του Παύλο, όσο και με την αδερφή του Κατερίνα.

Η ανάρτηση του τραγουδιστή

Στην φωτογραφία από το Ντουμπάι που δημοσίευσε ο ερμηνευτής, τον βλέπουμε να ποζάρει χαμογελαστός δίπλα στον αδερφό του σημειώνοντας πάνω στη φωτογραφία τους τη λέξη “οικογένεια”.

Κωνσταντίνος Αργυρός - αδερφός

Ζευγάρι με πρώην του Κωνσταντίνου Αργυρού ο γιος της Χάρις Αλεξίου! Ένα βήμα από τον γάμο

Ψάχνοντας κανείς στο διαδίκτυο βρίσκει "παπάδες"! Με ποια πρώην του Κωνσταντίνου Αργυρού ήταν ζευγάρι και ο γιος της Χάρις Αλεξίου, Μάνος Θεοφίλου;

Πάμε στο μακρινό 2013 που ήθελαν τον γιο της τραγουδίστρια να είναι μαζί με την Κατρίνα Τσάνταλη, γόνο της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας.

Ζευγάρι με πρώην του Κωνσταντίνου Αργυρού ο γιος της Χάρις Αλεξίου! Ένα βήμα από τον γάμο

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος η μητέρα της Κατρίνας, Χάιδω Τσάνταλη γνώρισε την Χαρούλα Αλεξίου με σκοπό να παντρέψουν τα παιδιά τους.

Ζευγάρι με πρώην του Κωνσταντίνου Αργυρού ο γιος της Χάρις Αλεξίου! Ένα βήμα από τον γάμο

Ήταν από τα ζευγάρια που κρατούσαν πολύ χαμηλό προφίλ αφού δεν του άρεσε να δίνουν αφορμές για σχόλια! Ωστόσο χωρίς να γίνει γνωστό λίγο αργότερα χώρισαν!

Ένας από τους επόμενους συντρόφους της Κατρίνας ήταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός! Ένα μικρό κρεβάτι είναι όλη η showbiz...

Ζευγάρι και με πασίγνωστη τραγουδίστρια ο γιος της Χάρις Αλεξίου

Πρόσφατα σας αποκαλύψαμε ποιος είναι ο γιος της Χάρις Αλεξίου, τον οποίο και είχε υιοθετήσει και σήμερα θα σας κάνουμε μια ακόμα αποκάλυψη!

To όνομά του Μάνος Θεοφίλου και πριν από 10 περίπου χρόνια ήταν ζευγάρι με πασίγνωστη τραγουδίστρια! Με ποια ακριβώς; Με την Saya...

Τι ανέφεραν τα ρεπορτάζ της εποχής;

"Η Shaya, είναι η σύντροφος του μονάκριβου γιού της πολυαγαπημένης τραγουδίστριας, Χάρις Αλεξίου… Μανο Θεοφίλου. Τι λέει η ίδια γαι τη σχέση της και τη Χαρούλα Αλεξίου;

“Δεν θέλω να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Θα μιλήσω όταν θα έχω πάρει την απόφαση να παντρευτώ. (….) Τώρα μπορεί να έχω μια σχέση, μετά μπορεί να έχω κάποια άλλη. (….) Ο Μάνος, είναι ο καλύτερος μου φίλος. Με έχει στηρίξει από την αρχή. Τότε που δεν με πίστευε κανένας, εκείνος ήταν εκεί γαι μένα. Είναι ο μάνατζερ μου, αλλά είναι και ο άνθρωπος που θα επικοινωνήσω μαζί του, όταν είμαι στενοχωρημένη ή που θα μοιραστώ τη χαρά μου όταν είμαι χαρούμενη. (….) Με τη Χαρούλα Αλεξίου έχουμε συναντηθεί μόνο μία φορά, οπότε δεν είαχ την ευκαιρία να ακούσω κάποια συμβουλή. Θα ήατν υπέροχο να έιχα κάποτε στο μέλλον την ευκαιρία να μου δώσει μια συμβουλή η Χαρούλα Αλεξίου. Τη θαυμάζω πάρα πολύ, μου φάνηκε πολύ συμπαθητική, με απίστευτο επίπεδο, κάτι που βεβαίως γνωρίζει όλος ο κόσμος.”

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share