Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τα αποκάλυψε όλα για την προσωπική του ζωή ο Σταμάτης Φασουλής: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έκανε ποτέ οικογένεια

Τι εξομολογήθηκε;

25 Νοεμβρίου 2022 10:02
Τα αποκάλυψε όλα για την προσωπική του ζωή ο Σταμάτης Φασουλής: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έκανε ποτέ οικογένεια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στα 6 του χρόνια, ο Σταμάτης Φασουλής μετακόμισε στην Αθήνα από τη Σαλαμίνα, όπου γεννήθηκε. Εκείνο που του έχει χαραχτεί στη μνήμη του και δεν ξεχνά ποτέ είναι ότι οι συμμαθητές του γέλασαν με το επίθετό του.

Ο σκηνοθέτης είχε μιλήσει με νοσταλγία στο People κι είχε αποκαλύψει τον λόγο, που δεν έκανε οικογένεια. Παράλληλα, δείτε μια σπάνια φωτογραφία του πολύ πριν γίνει διάσημος.

Πώς είναι η σχέση του ηθοποιού με το χρόνο;

«Δεν μπορείς να αντισταθείς στο χρόνο. Γίνεσαι γελοίος. Ο χρόνος είναι πολύ δυνατός. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να εκμεταλλευτείς τα λίγα καινούρια πράγματα που σου προσφέρει. Να τη χέσω εγώ την πείρα! Μπορούσα να έχω την ορμή και την ελπίδα που είχα όταν ήμουν 20 χρόνων; Κι ας μην είχα καθόλου πείρα. Η ορμή, η δημιουργία, η ελπίδα ότι θα αλλάξεις τον κόσμο φεύγουν»

Σταμάτης Φασουλής

Βέβαια, εκείνος παραμένει ιδιαίτερα δημιουργικός.

«Από φόβο! Για να γεμίσω τις ώρες μου και να μην υπάρχει κανένα κενό, όπου θα μπορέσω να σκεφτώ. Υπάρχουν πολλά πράγματα που, ενώ με γοητεύουν στη ζωή, ταυτόχρονα με πληγώνουν αφάνταστα. Ίσως τελικά δεν ενηλικιώθηκα, παρά μόνο ημερολογιακά. Για αυτό φρόντισα να μην κάνω οικογένεια και να μην έχω παιδί. Για να είμαι εγώ το παιδί του σπιτιού. Μάλλον κάτι τέτοιο συνέβη, αλλά δεν νομίζω πως το έκανα ηθελημένα»

Πόσο εύκολο είναι να μοιράζεσαι τη ζωή σου με έναν άνθρωπο, όταν είσαι καλλιτέχνης;

«Είναι θείο δώρο να μοιράζεσαι τη ζωή σου. Θέλει αφιέρωση, χρόνο και ψυχικό χώρο. Εγώ νομίζω πως τα δίνω. Φυσικά, κάνω συμβιβασμούς. Όταν πηγαίνω στο σπίτι μου, πέφτει ένας αυτόματος μοχλός και δεν υπάρχει το θέατρο. Είμαι μόνο με τους ανθρώπους που αγαπάω και δεν υπάρχει κάτι άλλο. Αρκούμαι σε αυτό»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share