Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι...»: Η σπάνια αναφορά της Κάτιας Δανδουλάκη στον Μάριο Πλωρίτη και τη σχέση τους

Τι εξομολογήθηκε;

25 Νοεμβρίου 2022 09:29
«Ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι...»: Η σπάνια αναφορά της Κάτιας Δανδουλάκη στον Μάριο Πλωρίτη και τη σχέση τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στη σχέση της με το Μάριο Πλωρίτη αναφέρθηκε η Κάτια Δανδουλάκη πριν χρόνια σε συνέντευξή της στην τότε εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη».

Η γνωστή ηθοποιός δήλωσε: «Ερωτεύτηκα πολύ γρήγορα και καταλάβαινα τι είναι το “έχω δεσμό απλώς” από το να είναι ερωτευμένος ο άλλος μαζί μου. Στην αρχή έκανα κάποιους δεσμούς με πολύ ενδιαφέροντα αγόρια, αλλά ήξερα πως δεν είναι οι έρωτες της ζωής μου. Με τον Μάριο το ήξερα από την πρώτη στιγμή και ας μην είχαμε δεσμό. Δεσμό κάναμε μετά από 4 με 5 χρόνια», ενώ για τη στιγμή που εκείνος έφυγε από τη ζωή συμπλήρωσε: «Εκείνη ήταν η στιγμή που ένιωσα ότι μπορεί να χάσω και τη ψυχή μου. Γι’ αυτό ζήτησα και βοήθεια τότε. Δεν πήγα σε ψυχίατρο, αλλά συμβουλεύτηκα μία γυναίκα, που έχει κάνει αυτογνωσία και έχει περάσει σε ένα άλλο επίπεδο ζωής».

Κάτια Δανδουλάκη

Ακόμη, η Κάτια Δανδουλάκη αναφέρθηκε στο ότι δεν απέκτησε ποτέ ένα παιδί: «Πιθανότατα να ήταν διαφορετικά αν είχα ένα παιδί. Σου δίνει άλλους ορίζοντες και άλλους στόχους. Είμαι από τους ανθρώπους που πραγματικά κυνήγησαν αυτό που ήθελαν πολύ και αν το ήθελα πραγματικά θα το είχα κυνηγήσει και αυτό».

Επίσης, η ίδια αποκάλυψε πως παντρεύτηκε κρυφά τον Μάριο Πλωρίτη: «Έκανα έναν γάμο κρυφό. Έκανα τη “Λάμψη” τότε, ήμουν μέσα στην επικαιρότητα. Έκανα έναν γάμο μέσα στη Ρηγίλλης, μέσα στον κόσμο και δεν το κατάλαβε κανείς. Δεν χρειάστηκε να πάρω δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, όχι. Δεν έκανα απολύτως τίποτα. Δεν το είπα πουθενά. Πήγα στην εκκλησία με τον Μάριο, τον κουμπάρο μας… Μετά, ο Μάριος πήγε στο Κολωνάκι και εγώ έφυγα να πάω στο γύρισμα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share