Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βυθίστηκε στο πένθος η Λίνα Σακκά! Έχασε τη μητέρα της ενάμιση μήνα μετά τον θάνατο του πατέρα της

Βαρύ πένθος για την γνωστή ηθοποιό

25 Νοεμβρίου 2022 08:54
Βυθίστηκε στο πένθος η Λίνα Σακκά! Έχασε τη μητέρα της ενάμιση μήνα μετά τον θάνατο του πατέρα της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θλίψη και θρήνος επικρατεί στο σπίτι της Λίνας Σακκά, οπόυ η γνωστή ηθοποιός έχασε πριν λίγο καιρό και τους δυο αγαπημένους της γονείς… πρώτα τον πατέρα της και τώρα την μητέρα της.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης τον λόγο που η γνωστή ηθοποιός χώρισε τον άντρα της.

Η γνωστή ηθοποιός αποχαιρέτησε την μητέρα της με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook και το τραγούδι «Να με θυμάσαι και να μ΄ αγαπάς» της Μελίνας Μερκούρη.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Λίνας Σακκά

«Πλατύ ποτάμι η αγάπη και βαθύ. Κουράστηκε και πάει να κοιμηθεί!! Για ποιο ταξίδι κίνησες να πας. Να με θυμάσαι και να με αγαπάς!!! Μανούλα μου!! Αιώνια αγάπη μου!!» έγραψε στην λεζάντα η Λίνα Σακκά με διαδικτυακούς της φίλοι έσπευσαν να της συμπαρασταθούν.

Για τον πατέρα της είχε γράψει: «Αυτός ο άνθρωπος είναι ο πατέρας μου, ο ήρωας μου, το είδωλο μου, μου δίδαξε αγάπη, μου δίδαξε σεβασμό, μου δίδαξε να σέβομαι την διαφορετικότητα ,πίστεψε σε εμένα και υποστήριξε τα όνειρα μου, δε μου αρνήθηκε ποτέ τίποτα, αλλά ήταν πάντα εκεί παρόν για να με προστατεύει!!Ευχαριστώ τον θεό που με ευλόγησε με έναν υπέροχο πατέρα, ελπίζω να γίνω τόσο καλός γονιός και εγώ για το παιδί μου!!!ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΜΟΥ!!!ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΗ!!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ», είχε γράψει στο προφίλ της στο Facebook για τον αγαπημένο της πατέρα η ηθοποιός.

«Έχω ψάξει το κινητό του...»: «Φωτιά» οι αποκαλύψεις για την ερωτική ζωή της Λίνας Σακκά

Η δημοφιλής και για πολλούς «σέξι» ηθοποιός Λίνα Σακκά μπαίνει στο κλαμπ των περίεργων και των «ζηλιάρηδων» συντρόφων, αφού όπως η ίδια δηλώνει στο ΟΚ έχει μπει στην περιέργεια και έχει ψάξει το κινητό του συντρόφου της.

Βέβαια τονίζει ότι ένιωσε πολύ άσχημα και μετάνιωσε για τη συγκεκριμένη κίνηση.

Συγκεκριμένα δήλωσε «Έχω ψάξει μια φορά το κινητό του συντρόφου μου, αλλά ένιωσα τόση ντροπή που μετά δεν ήθελα να με ξέρω. Και μόνο η κίνησή μου αυτή ήταν αρκετή για να καταλάβω ότι η σχέση μου έπρεπε να τελειώσει». Με την ευκαιρία, δείτε για ποιο λόγο δεν παντρεύτηκε ποτέ τον πατέρα του γιου της.

Λίνα Σακκά

Η ηθοποιός γεννήθηκε στην Κύμη και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αφού τελείωσε το σχολείο και τις σπουδές, μπήκε στον χώρο της υποκριτικής λαμβάνοντας μέρος σε θεατρικές παραστάσεις αλλά και τηλεοπτικές σειρές. Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το έκανε το 1998, σε ηλικία μόλις 22 ετών, μέσα από τη σειρά του MEGA, Η ζωή που δεν έζησα.

Στο σήμερα, πια, η ηθοποιός έχει αποστασιοποιηθεί από την τηλεόραση κάνοντας θέατρο και ασχολείται περισσότερο με τις επιχειρήσεις εστίασης που διαθέτει. Είναι, ωστόσο, ενεργή στα social media και δεν... καταλαβαίνεις ότι είναι 47 ετών, αφού παραμένει εκθαμβωτική και κούκλα, κάτι που ισχύει και για μια άλλη ηθοποιό που έχει εξαφανιστεί.

Η γνωστή ηθοποιός ήταν ζευγάρι με τον Μάρκο Καραμάνη, με τον οποίο απέκτησε τον μοναχογιό της Μάριο. Μάλιστα, οι δυο τους είχαν χωρίσει πριν καν γεννηθεί το παιδί τους.

Δεν της φαίνεται... με τίποτα: Αυτή είναι η ηλικία της Λίνας Σακκά

Έχετε αναρωτηθεί, ωστόσο, ποια είναι η ηλικία της; Η Λίνα Σακκά, λοιπόν, εντυπωσιάζει, αφού έχει γεννηθεί στις 10 Ιουνίου 1976, κάτι που σημαίνει πως είναι στα 46 της χρόνια. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν της φαίνεται, με το νεανικό και γλυκύτατο πρόσωπό της, σε συνδυασμό με την εν γένει «εκρηκτική» της παρουσία χωρίς να έχει κάνει παρεμβάσεις, να τη δείχνουν τουλάχιστον δέκα χρόνια νεότερη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share