Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μελίνα Μαρνέρου: Αυτή είναι η πανέμορφη σύζυγος του Χάρη Σώζου - Η απίστευτη γνωριμία τους (photo)

Όσα δεν γνωρίζατε για την προσωπική του ζωή

24 Νοεμβρίου 2022 23:45
Μελίνα Μαρνέρου: Αυτή είναι η πανέμορφη σύζυγος του Χάρη Σώζου - Η απίστευτη γνωριμία τους (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

O Χάρης Σώζος είναι ένας από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς της Ελλάδας, ο οποίος διακρίθηκε για το ταλέντο και την προσωπικότητά του. Ποιος είναι όμως πίσω από τις κάμερες; Με την ευκαιρία, ανησυχία είχε προκαλέσει στο περιβάλλον του το τροχαίο που είχε πάθει.

Ο γνωστός ηθοποιός γεννήθηκε στις 10 Μαΐου 1954 και πλέον είναι 68 ετών.

Ξεκίνησε από τη δεκαετία του '70 να εμφανίζεται στο θέατρο και του '80 στον κινηματογράφο, ωστόσο έγινε ευρέως γνωστός το 1993 μέσω της τηλεοπτικής σειράς “Το δις εξαμαρτείν”.

H πρώτη γνωριμία με τη σύζυγό του

Ο γνωστός ηθοποιός είχε αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή του πως η γυναίκα του, είχε “προβλέψει” το μέλλον της μαζί του, «Ήταν ήταν μικρή, παρακολουθούσε στην Κύπρο, απ' όπου κατάγεται, το «Δις εξαμαρτείν» και είχε πει «αυτόν κάποια μέρα θα τον πα­ντρευτώ». Μετά από χρόνια, πέρασε στο Εθνικό Θέατρο και έτυχε να βρεθούμε. Είναι ένας πολύ προσγειωμέ­νος άνθρωπος. Ως σύζυγος και μητέρα, είναι εξαιρετική, υπέ­ροχη. Είναι καλλιεργημένη και έχει σταθεί σαν βράχος δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια. Είναι ουσιαστική σύντροφος. Έχου­με αντιμετωπίσει μαζί όλες τις δυσκολίες που μπορεί να πε­ράσει ένα αντρόγυνο»

χάρης σώζος μελίνα μαρνέρου

Ο Χάρης Σώζος έχει έναν γιο που ασχολείται με τη μουσική επαγγελματικά και μια μικρή κορούλα.

Η αναφορά στα παιδιά του

Όσον αφορά τα παιδιά του ο Χάρης Σώζος έχει αναφέρει: «Είμαι περήφανος και για τα δύο παιδιά μου. Δεν θέλω τα παιδιά μου να ασχοληθούν με την υποκριτική. Δεν μπορείς να ζήσεις εύκολα από αυτή τη δουλειά».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share