Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Όταν πέρασα τα 40...»: «Βόμβα» από την Κάτια Δανδουλάκη - Δε φαντάζεστε τι αποκάλυψε

Τι εξομολογήθηκε;

24 Νοεμβρίου 2022 21:38
«Όταν πέρασα τα 40...»: «Βόμβα» από την Κάτια Δανδουλάκη - Δε φαντάζεστε τι αποκάλυψε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H Κάτια Δανδουλάκη είναι μία από τις ωραιότερες γυναίκες ηθοποιούς και σε συνέντευξή της παραδέχεται ότι κάνει τα πάντα στο πρόσωπό της αρκεί να μην παραμορφωθεί και προσέχει πολύ τη διατροφή της! Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε για το Μάριο Πλωρίτη.

Ο δημοσιογράφος τη ρωτά: Σε προηγούμενη συνάντησή μας είχατε διηγηθεί ένα αστείο περιστατικό όπου μπήκατε κάποια στιγμή σε ένα ταξί και ο οδηγός σάς ρώτησε αν είστε η κόρη της Κάτιας Δανδουλάκη. Φαντάζομαι ότι πολλές είναι οι γυναίκες που αναρωτιούνται «τι κάνετε και δεν σας αγγίζει ο χρόνος;».

(Γελάει.) Όλες οι γυναίκες αυτό με ρωτούν!

Κάτια Δανδουλάκη

Και τι απάντηση δίνετε συνήθως;

Επειδή λατρεύω να βλέπω τις γυναίκες όμορφες, τους λέω πως αυτό που κάνω είναι να προσέχω πάρα πολύ τον εαυτό μου. Κάνω τα πάντα στο πρόσωπό μου, εκτός από να το παραμορφώνω. Βάζω τις κρέμες μου και κάνω οτιδήποτε χρειάζεται, αλλά να είμαι η «Κάτια», να μη γίνω κάποια άλλη. Κι αυτό δεν γίνεται μαγικά, με ένα χάπι ή μια γυμναστική. Παίζει σημαντικό ρόλο το τι τρως, τι κάνεις για την υγεία σου, πόσες ώρες κοιμάσαι κ.ά.

Δεν κάνετε καμιά παρασπονδία;

Μέχρι τα 40 έτρωγα σχεδόν καθημερινά δεκαεπτά παγωτά και ένα κοτί σοκολατάκια. Όταν πέρασα τα 40, είπα: «Τώρα αυτό δεν θα μου βγει σε καλό» και τα έκοψα όλα μαχαίρι. Τις πρώτες μέρες έτρεμα. Πήρα τον γιατρό μου τηλέφωνο και του λέω «τι έχω πάθει;». Μου απαντά γελώ ντας ο άνθρωπος «σύνδρομο έλλειψης σοκολάτας». Δέκα χρόνια έκανα να ξαναδοκιμάσω σοκολάτα. Τώρα θα κάνω την παρασπονδία μου αλλά θα σταματήσω στις δύο κουταλιές γλυκού. Ναι, χρειάζεται αφοσίωση και σχεδόν στρατιωτική πειθαρχία!



 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share