Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τα αποκάλυψε όλα ο Λάκης Λαζόπουλος μετά την απώλεια της συζύγου του: «Η προσωπική μου ζωή τώρα είναι...» (Video)

Τι εξομολογήθηκε;

24 Νοεμβρίου 2022 20:03
Τα αποκάλυψε όλα ο Λάκης Λαζόπουλος μετά την απώλεια της συζύγου του: «Η προσωπική μου ζωή τώρα είναι...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου “Ενώπιος Ενωπίω” ήταν πριν λίγα χρόνια, ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ο καλλιτέχνης μεταξύ άλλων είχε μιλήσει με δάκρυα στα μάτια για τα δύο αγαπημένα του πρόσωπα που έφυγαν από τη ζωή. Την μητέρα του και την σύζυγό του Τασούλα.

«Έχω τρόπους να μιλάω κι ας φεύγουν οι άνθρωποι αλλά μου λείπει ότι δεν μπορώ να τους δώσω κάτι. Δηλαδή η χαρά που έπαιρνα ακούγοντάς τους, δεν υπάρχει. Οπότε ένα κομμάτι της χαράς σου πετιέται. Αν υποθέσουμε ότι διαθέτεις κάποιες πηγές για να παίρνεις κι εσύ κάτι ή για να δίνεις, αυτό δεν υπάρχει. Από την αρχή αυτό που είχαμε συζητήσει με την κόρη μου ότι εγώ είμαι στρατιώτης, είμαι στον πόλεμο αλλά αν σκοτωθώ σκοτώθηκα. Εγώ αποφασίζω αν θα είμαι εκτεθειμένος, δεν ήθελα ποτέ να εκθέτω τους δικούς μου σε κίνδυνο.

Λάκης Λαζόπουλος
(EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)

Η περιπέτεια της Τασούλας κράτησε τρία χρόνια και με το να ακούς και διάφορα. Δεν έπρεπε ο κόσμος να το μάθει γιατί μετά γίνεσαι θύμα. Παρακαλάς τον κόσμο και λες περνάω αυτό, δώστε μου αυτό. Από την αρχή το είχα ξεκαθαρίσει αυτό το πράγμα, δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να γίνω θύμα. Το βιβλίο για την μάχη της Τασούλας δεν ξέρω πως το έγραψα. Έφυγε το μολύβι κι ήθελε μόνο του να γράφει. Δεν μπορούσα να το σταματήσω. Ήταν σαν να έλεγα πίσω από το οχυρό που έκανα εγώ τον πόλεμο, κάποιοι με περίμεναν και με στηρίζουν.

Η προσωπική μου ζωή τώρα είναι ήρεμη. Με ενδιαφέρει η δημιουργία, δεν με ενδιαφέρει κάτι άλλο. Με ενδιαφέρει να δημιουργώ, με ενδιαφέρει να είμαι ήσυχος, με ενδιαφέρει να περνάω ώρες μόνος μου. Είμαι απόλυτα μοναχικός τύπος και μου αρέσει», είπε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share